Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy nem mutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem mutat egy srác se érdeklődést felém?

Figyelt kérdés

Valahogy sosem kapok egy bókot, vagy derül ki hogy valakinek bejövök, ami el is veszi kicsit az önbizalmam. Tény nem tartozom a menők közé, átlagos vagyok, de barátnőim közt igen is beszédes és vidám. Csak nem öltözök ki úgy mint a többi lány meg flörtölök a pasikkal. Amúgy szerintem jó alakom van, és szép is vagyok, csak nem abban az értelemben ahogy a mai fiatal lányok kinéznek. Emiatt már kicsit el is ment az önbizalmam. Nem akarom én hogy körül rajongjanak, csak nőnek érezni magam. Talán végre találni egy működő párkapcsolatot.

Mit tehetnék, hogy változzon? Nem öltözök a legdivatosabb ruhákban -anyagi okokból- de azért próbálok csinos lenni. Bulizni se járok sokat csak néha. Nem akarok átesni a ló túloldalára mint a többi lány, de egy kis figyelem jól esne.

19/L

2013. jan. 17. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez rosszul hangzik, de rajta is csak a smink segít. Pláne, ha még szebb is.

Ettől függetlenül a tanácsom marad ugyanaz, menj ki az utcára és majd észrevesz valaki. Ha 100 pasiból egy sem fordul utánad, akkor elkezdhetsz aggódni.

Ha pedig van egy akinek tetszel, akkor mi a probléma? Ha valóban rendes, normális lány vagy (bár ezt nem írtad, de feltételeztük) akkor úgyis csak egy valakinek akarsz majd tetszeni és nem a 100-nak.

Üdvözöl és sok sikert kíván,

GyKVG (Gyakori Kérdések Válaszoló Gárda)

2013. jan. 17. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva láttam már ilyet, nem is egyszer, biztosan nyomulnak rád a pasik, de a kisugárzásod elijeszti őket. Én kedvelem a félénk lányokat, de találkoztam már olyan rideg, lekezelő, és bunkó lányokkal, akik saját bevallásuk szerint pasira vágytak, de egyszerűen az embernek 10 perc után elmegy tőlük a kedve. Kicsit nézz magadba, és ne a külsődön piszmogj, hanem a belső értékekre. Manapság a csajok azt hiszik hogy a férfi dolga a szórakoztatás, ötletelés a közös programokról stb. Azért mi férfiak értékeljük ha egy nőnek van 1-2 saját ötlete, lehet vele beszélgetni.
2013. jan. 17. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
2%

Bókot mi? Hahha, ha sörétespuskával kényszerítenének, akkor se mondanék bókot egyiknek sem, mert annyit ér a jószándék, hogy az összes csököttagyú nő rögtön arra gondol, ez dugni dugni dugni akar! mert merte megdicsérni a nőt. Bókolni halálso bűn úgylátszik. A közegedben lévő fickók nagyon tudják hogyan nem kell bánni a nővel! Mindenről a rossz szemét hátsószándék jut eszökbe ezeknek a paranoiás nyomi nőknek. szomorú...

Hidd el le se fognak szarni, menő fickóknak lótyók kellenek, nekem is csak lótyó kell. Zárkózott belső értékekre kihegyezett kertitörpéket fogsz maximum kapni akik kíváncsiak a szerényebbik énedre. A többinek egy vadóc kis dög kell. Ideje kikúpálózni! Lény ribancos, máris száz pasas fog kapkodni utánad, te meg nem éled a sótlan önmegtartóztató életed. Kár hogy lenézed a többi bevállalósabb lányt, semmivel nincsenek lentebb, csak más stílusúak, ja meg több örömben van részük, mint egy fapinának. Az erkölcsös élet csak az apácáknál mérvadó, de azok mind nyomorék agyúak, azokat felejtsd el.

Kevés pénzből is lehet ribancosan öltözködni, vegyél fekete illetve piros ruhákat, meg testhezálló cuccokat, festesd át a hajad is feketére, az úgy elég démoni. Észre fognak venni! Neccharisnya, magassarkú platformcsizma és kész is van a bombanő! Erre csápolni fognak a farkak majd meglátod.

2013. jan. 17. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítenénk a kedves 55%-os válaszadót, ilyen hideg időben a harisnya felfázáshoz ill. megfázáshoz vezethet. Óvatosan az ilyesfajta kombinációkkal.

Úgy érezzük még fontos megemlíteni, hogy a kijárás egy olyan válfaját képviseli az 55%-os válaszoló ami már átesett a ló túlsó oldalára. Véleményünk szerint ez mellőzendő.

Üdvözöl sokadszorra is,

GyKVG

2013. jan. 17. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak te nem veszed észre a kínálkozó lehetőségeket mert csak a jóképűeket nézegeted.
2013. jan. 18. 18:35
 16/16 RaZeR1912 ***** válasza:
"tipikus mai fiatal lány" a többségük első szóra szét teszi a lábát 1 pasinak úgyhogy nem hiszem hogy ilyen szeretnél lenni...
2013. márc. 31. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!