Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomi vagyok (? )
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön. Viszont bárhogy próbálkozok sosem vesz észre. Van egy csaj aki nagyon csúnya a srác meg vele járt egy évig. Amimor ezt megtudtan tisztára kiakadtam. Mindenki azt mondja hogy ez a lány sokkal csúnyább mint én. Na ebből nekem az jōtt le hogy csunya vagyok csak ő csunyább. Lehet hogy ezért nem tetszek neki?2013. jan. 17. 21:12
11/21 anonim válasza:
Hát lehet hogy régebben csúnyácska voltál és megmaradt bennük, vagy van benned valami furcsa, pl. az egyik volt osztálytársam úgy öltözött mintha a nagymamája ruháit vette volna fel csukott szemmel találomra. Minden fiú kiröhögte, és meg is értem. Esetleg a hajad nem valami különleges, nem emeli ki a szép vonásaidat, vagy nem tudom. Egy kis smink, egy jó frizura, saját, egyedi de normális stílus sokat segít. És a magabiztosság, jó kisugrzás, és persze a közös érdeklődési kör a fiúval aki tetszik, kicsit tájékozódni hogy legyen miről dumálni.
12/21 A kérdező kommentje:
Fél éve járok ebbe a suliba.....
2013. jan. 17. 21:35
13/21 anonim válasza:
legyél majd gépnél és mondom küldj egy képet és akkor majd segítek. Igy hogy a fenébe adjon bárki is bármilyen megbízható tanácsot. 20f
14/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csak tegnap irtam ki a kérdésd de már nem aktuális. Összejött egy szöszke tök szép csajjal aki ráadàsul még magas is.
2013. jan. 18. 15:26
15/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tetszel neki. Vagy a csajnak akadtak egyéb értékei is ;)
16/21 A kérdező kommentje:
Ember ha tetszenék neki velem járna és nem azzal a libával. Ennyi. Am igen vannak egyéb értékei. A srác dohányzik és iszik a csaj detto. asszem itt akadtam el. De ha az kel hogy dohányozzak vagy igyak akkor ink nem . Ez van. Nem érdekl.
2013. jan. 20. 07:29
17/21 anonim válasza:
Nem az kell hogy igyál, úristen nem így kell hozzáállni. Az meg hogy alacsony vagy nem lehet hátrány. Ha fél éve jársz oda az nehezebb, hacsak nem 9.es vagy, mert van egy összeszokott társaság, én is sulit váltottam, és nehezen tudok beilleszkedni. Legyél csinos, és a barátaiddal keressétek a társaságát, menjetek oda ahol ő van, hogy legyen lehetőséged megismerkedni vele, erre a suli nem jó hely. Nem valószínű hogy nyomi vagy, csak össze kell szedni magad, szép frizura, talán egy kis smink, csinos ruhák, olyan dolgokról beszélni ami érdekelheti, azaz nem a suliról, meg a háziról. Könyörgöm ne az legyen hogy azért jön be neki a csak a csaj mert cigizik. Az szinte lehetetlen. Az hogy iszik, azaz együtt tudnak szórakozni járni már valószínűbb, de nem kell innod, csak el kell menned velük, vagy legalább oda ahol ők vannak, jóban lenni a fiúval, és lesz esélyed. Nem lehetsz csúnya, szinte nincs is csúnya lány, mindenkit ki lehet kupálni. Csak legyen önbizalmad.
18/21 A kérdező kommentje:
Na az ami nekem nincs. Önbizalom. Asszem valahol elhagytam. :)
2013. jan. 21. 13:20
19/21 anonim válasza:
Figyelj még annyira nem ismernek:) Olyannak mutathatod magad amilyen legbelül vagy, vagy amilyen szeretnél lenni csak kitartás:) Ha nem is ennél a fiúnál, de a következőnél biztos sikered lesz, csak tényleg kell a bátorság, az hogy ne érezd magad nyominak, mert ha így állsz hozzá, el is fogod hinni és olyanná is válsz.
20/21 anonim válasza:
Ha sokan azt mondják,hogy szép vagy akkor tuti nem tévednek.De ha küldesz képet privátba akkor biztos többet tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!