Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok mennyire tudják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire tudják, hogy egy vendéglátó helyre a fiúnak illik először belépnie?

Figyelt kérdés
Múltkor ezen agyaltam, hogy nem néz-e bunkónak, ha én megyek előre, de hivatalosan úgy illendő, ha a férfi megy előre.

2013. jan. 16. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezen "összevitatkoztunk" a barátommal nem olyan rég. Kocsmába ment mindig előre, mert hogy ezt így kell. Mondom hol van már bunyó, hogy védeni kell a nőt? S mi van akkor ha csak lányok megyünk kocsmába? Nem megyünk be...? Bezzeg mikor fizettem azért arra nem mondta hogy nem, a férfi fizet! Szóval akkor nehogy már nem menjek be előre az ajtón abba a nyomorék kocsmába. :)
2013. jan. 16. 23:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen nagy illembu*i, még mielőtt még valakitől megkapom, egyszerűen csak eszembe jutott. Kabátját levenni, meg széket kihúzni szerintem teljesen fölösleges, több idő mintha maga csinálná
2013. jan. 16. 23:46
 13/19 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat!
2013. jan. 16. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Én hallottam már olyan esetről, hogy emiatt képes volt balhézni a lány a fiúval, hogy mekkora bunkó. A srác alig bírta elmagyarázni neki, hogy ez így szokás. Isten mentsen az ilyen nőktől!
2013. jan. 16. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a biztos, ha előre engeded :D

Volt egy barátom, aki borzasztóan udvarias volt. Semmi gond nem volt vele, és néha jól is esett, de volt, mikor borzasztóan túlzásba vitte. Kinyitotta a kocsiajtót, majd megkerülte a járművet, hogy ő is beüljön. Rám adta a kabátot. Volt, hogy úgy szóltam rá, hogy "Ne legyél már ilyen udvarias!!" :D Szegény csak pislogott. De tényleg kicsit frusztráló, ha egy pasi nagyon udvarias.

2013. jan. 16. 23:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát már ez is frusztráló. Jó kérdés mi nem az...?
2013. jan. 16. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
83 %, láttad a Bronxi mesét? abban volt egy nagyon jó jelenet, az ajtóteszt. Persze ma már, a központi zárak világában érvényét vesztette, de ott, akkor nagyon jó volt. Ha láttad a filmet, akkor ismered, ha nem és érdekel, akkor leírom neked.
2013. jan. 17. 00:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is tudom, hogy így illik. Sőt, liftnél is a férfinak kell előre mennie... :D

Nekem fontos, hogy egy fiú/férfi azért ilyen alapdolgokkal tisztában legyen...

De persze ez változó, van, akinek ez már sok(K) :D

22 L

2013. jan. 17. 01:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem láttam. Privátban leírhatod.
2013. jan. 17. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!