Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy 17 éves pasinál 11 évesen? Hiszen őt az életemnél jobban szeretem
Igen, valóban nem túl szerencsés eset. De azért megértelek, mert én általánosban is a 20 éves tanárnőkre buktam, pedig nem voltam még 10 se... :D
Próbálj meg abba belegondolni, hogy egy 17 éves fiú a haverokkal szeret sörözni meg cigizni meg diszkóba járni sok veszélyes és fura alak közé...
A másik meg hogy a 17 éves fiúknak általában a 20 éves lányok szoktak tetszeni, nem pedig a 11 évesek :(
Én is azt ajánlom, hogy egyelőre ezt ne erőltesd, de majd ha 21 éves leszel Ő meg 27, akkor viszont Te leszel nyerő helyzetben mert olyan idősen már megint a fiatalabbak fognak neki tetszeni... :D És akkor tuti jó esélyed lesz ;)
De addig úgyis jön valaki akit sokkal jobban fogsz szeretni, még ha most nem is hiszed. ;)
Csak türelem! :)
23/F
Sajnos már kinőtte a babázós kort..
De istenem??
Ki mikor járt utoljára discoba?
5éve még nemnagyon lehetett látni 15évesnél fiatalabbakat.
Most jöttem haza..Förtelmes..nem láttam 16évesnél idősebbeket!!
5éve egy kocsmába nem voltak 18évesnél fiatalabbak..
ma a kocsmába nem voltak 20évesnél öregebbek..
FÖRTELMES!SZÜLŐK!FIGYELITEK TI MIT CSINÁLNAK A GYEREKEITEK?!
11ÉVES KORÁBA IGENIS BABÁZZON!
Ma amikor megláttam egy ÁLTALÁNOS SULIS NEGYEDIKEST azthittem szörnyet halok!
Komolyan,úgy voltam vele,hogy eltévedtem és egy babazsúrba mentem..Jó én se vok még 18..16vagyok,de akkoris..azért amikor a 10évesek rohangálnak RÉSZEGEN az már csúcs..
Ennyire fosnak a szülők?!
10ÉVES KORÁRA A GYEREKEM NEMHOGY NEMMEHET BULIZNI,6RA OTTHON!7KOR KÖPÖTT A MACI,villanyoltás csá gecc holnap suli...
Légyszíves egészítsd már ki a kerdesedet azzal, hogy te mit szeretnel a fiúvala csinalni! Tehat mit ertesz te a szerelem alatt? Csak kíváncsiságból, mert úgy pontosabb választ tudok adni.
Köszi!
Nincs. Én őszintén válaszolok neked, nem mondom, hogy menj babázni, mert az egy hülye beszólás, már bocsánat azoktól akik írták.
Én mondjuk nem 11 voltam hanem 12-13, amikor megnéztem utcán pár 16-17 éves fiút, gondoltam is, hogy milyen jó lenne most 16nak lenni.
Sajnos semmi esélyed nincsen, barátok lehettek, de azt se úgy értsd, hogy elmentek valahova, inkább csak beszélőviszony, haverság.
Ezen az időszakon többé-kevésbé mindenki átesik, 13-14 éves korodra jön majd, hogy sztárokba szeretsz bele és egyebek, de mondom ezt kinövik ;)
Én sem vagyok túl a korszakon teljesen ezért tudok ilyen szemszögből irni.
Remélem sikerül túltenned magad ezen.
Fel a fejjel, van még BŐVEN időd;)
15/L
Elhiszem,hogy így érzed.Amikor 12 éves voltam,volt egy 16 éves barátom.Persze ő már többet akart,ezért szakítottam is vele.Elhiszem,hogy éretteb a gondolkodásod,meg hogy többnek nézel ki.Engem 12 évesen 18-nak néztek,pedig nem is sminkeltem magamat...De lásd be,egyszerűen ilyet nem lehet,mert hiába szeretnétek is egymást,ő elmegy egyetemre,te meg 6 osztályos gimibe?Majd talán 5 év múlva.Anyukám 15 évesen ismerte meg apámat,aki akkor volt 24.Persze akkor még más világ volt,és nem egybőla dugáson járt az eszük az embereknek....Keress egy fiatalabb fiút,mert tudom,hogy a 11-12 éves srácok milyen éretlenek,de egy maximum 14 éves srác bőven elég.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!