Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak életül mely szakaszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak életül mely szakaszában lehetnek a legsikeresebbek a nőknél?

Figyelt kérdés
Melyik az az életszakasz, amikor a legsármosabbak, és a legkönnyebben tudnak csajozni?
2013. jan. 16. 10:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
@utolsó elötti: Sírjál nyugodtan...én se voltam lánnyal 25 éves koromig...mégis elég jól alakultak azóta dolgok. Nagyobb pofa kell és jobb külső, és voála működik a csajozás!
2013. jan. 16. 12:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát de a külső 25 után már inkább romlik, mint javulna, nem?
2013. jan. 16. 12:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Pont nemrég kaptam meg egy itteni ismerőstől, aki látott rólam képeket, hogy hogyan csinálom, hogy jobban nézek ki, mint 10 évvel ezelőtt :-P
2013. jan. 16. 12:37
 24/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok az bizonyos "utolsó előtti"!

A külső fejlesztését értem. Frizura, kondi, új ruhák (erről fogalmam sincsen, hogy hogyan álljak neki)

A nagyobb pofa alatt mit értesz?

2013. jan. 16. 12:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Vegyél kicsit divatosabb ruhákat, nem kell bazári majomnak lenni, de pl. poló helyett ing nagyot dob az esélyeken. Jobb szabású nadrágok is! Hordjál csajozáshoz zakót, szövet kabátot, stb.

Máshogy öltözik egy divatos férfi és egy kisfiú. Pl. ne hordjál edzőcipőt utcán.

A nagyobb pofa, az önbizalom...hidd el magadról, hogy jól nézel ki, jó képű vagy. Ez már fél siker...nem fogsz minden csajt megkapni, de ha gyakorolsz, egyre jobb leszel. Oda kell menni minden csajhoz, aki tetszik és eldumálni vele, mosolyogni rá, szemébe nézni közbe, de nem rögtön arra gondolni, hogy ő az igazi.

2-3 hónapig ezt csinálod, 10-ből 7-8 el fog veled menni randizni, és onnantól te válogathatsz, hogy ki kell neked.

2013. jan. 16. 13:27
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát ennyi lenne csak az egész? :)

Köszönöm, hogy írtál.

Van még valami fontos tudnivaló?

A te a ruházkodáshoz honnan merítettél ihletet, honnan tudtad, hogy jók a ruhák?

2013. jan. 16. 13:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Ennyi az egész...nem egy nagy dolog! A ruháknál érdemes nézegetni a jobb márkák webes oldalát, ott vannak összeállított modellek...de mindenkinek azt a stílust kell megtalálni, ami passzol. Van amiben totál idiótán érzed magad, abban a csajozás sem fog menni, viszont ha jól és erősnek érzed magad valamiben, akkor hirtelen a csajok is érzik ezt!

Azt kell mindig szem elött tartani, hogy a nők kb. 10x jobban meg tudják ítélni az érzelmeket és a metakomunikációt mint mi...ez a sikeres csajozás titka.

2013. jan. 16. 13:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Oké köszi. :)
2013. jan. 16. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!