Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy oldjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy oldjam meg ezt a randit? Szeretnék vele találkozni.

Figyelt kérdés

Egy külföldi jóképű srác szeretne velem találkozni,de mindenáron azt szeretné ha én mennék oda.Nem lakik olyan messze csak 1000km.re,a buszjegy sem olyan vészes és 12 óra az út Pestről.Azt mondta hogy elküldi a jegyárát nekem westen unio-n keresztül.

Az a másik problémám hogy van egy lakásom,ketten élünk ott a volt párommal mert egyenlőre nem tudok lépni,és ezt neki is elmondtam,és én mondtam hogy ő jöjjön ide először,de mindig azt kérdezi hogy hol aludjon meg mit csináljon itt.

Mondjuk fogalmam sincs hogy milyen idő töltést tehetnénk mert ez egy unalmas kisváros semmi különös látni való erre,a lakásomba meg nem hozhatom.

Rossz indulatú megjegyzéseket nem kérek.

2013. jan. 15. 19:37
1 2
 11/14 The Other ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez. Ha ennyire fontos vagy neki, akkor ő tegye meg az első lépést, és jöjjön ide. Amúgy lakhatna például egy panzióban vagy olcsó szállodában is, programot pedig mindig lehet találni.

De te semmiképp se menj ki. Egyrészt az is lehet, hogy a képeken nem is ő van, és a valóságban valami 50-es aberrált fószer, aki leláncol egy pincében. A másik gyakori eset, hogy valódi helyes srácot alkalmaznak emberkereskedő bandák, csinálnak neki Ferraris/hajós stb képeket, a webcamon is látod. De amikor kimész, akkor a banda elad prostinak egy külföldi bordélyba...

Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy egy milliárdos olajmágnás vagyok (képeket is adhatok), aki mellesleg csak 25 éves és hobbiból modellkedik, mert olyan eszméletlenül jól nézek ki, hogy nem bírom levakarni magamról a felkéréseket. És csak érted élek, ha kijössz a tenyeremen hordoználak. De valami miatt én most nem akarok utazni...

2013. jan. 15. 20:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor hogy tudnám lenyomozni róla hogy tényleg olyan amilyen?3szor beszéltem vele ugyhogy bekapcsolta a kamerát.

Tényleg ő volt az és egy normális társkereső oldalon ismertem meg őt.Ebbe a városba semmi lehetőség hogy ismerkedjek,könyörgöm igy éljem le az életemet magányosan!!!

Már tiszta depis vagyok,a 'legjobb 'barátnőm is csak kihasznált,nincs kivel megosszam a problémáimat!!

Magányosan...nagyon jó jövő...

2013. jan. 15. 20:05
 13/14 The Other ***** válasza:

Én csak annyit mondok, hogy ha a hapsi nem hajlandó először ideutazni, akkor az biztos, hogy ez nem egy eget rengető szerelem a részéről...

És azt sem hiszem el, hogy az egész országban nem tudsz 1 embert találni, vagy pedig legalább egy olyan külföldit, aki hajlandó ennyit megtenni érted illetve itt Mo-n is ismerkedhetnél külföldiekkel, ha már mindenképp "egzotikumot" akarsz.

2013. jan. 15. 20:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális!
2013. jan. 17. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!