Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni? (a tôbbi lent)
Figyelt kérdés
Az osztályban egy lány nagyon-nagyon tetszik. Ugyanannyi idősek vagyunk, rengeteget beszéltünk. Azt mondta, hogy ha én nem vagyok ott akkor unatkozik. Bennem jobban megbízik, mint a legjobb barátnőiben. Tudom a titkait is, mindent tudok róla. De állítólag más jön be neki. Az órán engem nézegetett. Vajon bejövök neki? Egy gond van! Hogyan hívjam el randizni és hová? Értelmes válaszokat kérek szépen!! Köszönöm: 12/F2013. jan. 15. 14:36
2/8 Tomark válasza:
miért is vicc? semmibaj nincs azzal ha 12 évesen randiznak
3/8 anonim válasza:
Aha, csak aztán a következő kérdése nehogy az legyen, hogy terhes-e a barátnőm...
4/8 A kérdező kommentje:
Dehogyis!! Az még rá ér 4-5-6 évet!! Nem vagyok olyan!!
2013. jan. 15. 14:43
5/8 A kérdező kommentje:
Legalábbis a baba még 8-10 évet!! De odaírtam, hogy normális válaszokat kérek!...
2013. jan. 15. 14:50
6/8 Yebaby válasza:
A randiban nincsen semmi...attól hogy két ember randizik abban nem muszáj szex legyen embeer xD
Szerintem ha folyton néz az még nem jelent semmit,ha meg mégis akkor kezdeményezzen már a fiú annyira ne süllyedjünk le hogy a csaj könyörög a fiúnak...
7/8 anonim válasza:
12 évesen még maradj a p*csádon ha tényleg ilyen jó barátok vagytok akkor még 1év mulva is ráér
8/8 anonim válasza:
Nekem már könyörgött a csaj mert én észŕe sem vettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!