Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » PÁWA vs. Falusi gyerek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PÁWA vs. Falusi gyerek. Melyiket választanátok lányok?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná ki az, mi az a PÁWA fiatal itt egy videó lányok.

http://www.youtube.com/watch?v=WXQpzyXDJz0

2013. jan. 14. 19:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Én a páwákat tartom selejtnek, a falusiak legalább életképesebbek, tehetségesebbnek tartom. Lányok!"

Csak lehet, hogy némelyik "falusi" degradálónak veszi a kérdésedet!

2013. jan. 14. 19:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Igen igen!

12.Ezért írtam.

Eléggé lenéző és bántó ez a kérdés!

2013. jan. 14. 19:36
 13/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nézem le a falusiakat. Ez valami félreértés.
2013. jan. 14. 19:37
 14/27 anonim ***** válasza:
56%

Az én korosztályomban (26) nem nagyon vannak PÁWÁ-k.

Falusi gyerek alatt mit értesz? Mert önmagában az, hogy falun él, vagy onnan származik, még korántsem mond el mindent, bárki lehet, bármilyen hozzáállással, életmóddal.

2013. jan. 14. 19:41
 15/27 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem nézem le a falusiakat. Ez valami félreértés."

Már késő! :)

2013. jan. 14. 19:41
 16/27 anonim ***** válasza:

"Falusi gyerek"

Nem lenézés áh nem...

2013. jan. 14. 19:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés annyiból tényleg degradáló, hogy én spec. a "falusi gyerek" kifejezést azokra használom, akiket le is írtam (melegítőalsó, trikó, stb.). A normális falun felnőtt srácok pedig sima srácok. Most mondanám, hogy én értettem félre a kérdést, de nem, mert akkor kérdező, azt írtad volna, hogy "normál, átlag srácok". A kérdésedből következik, hogy te másnak tartod a falusi gyerekeket, és másnak az átlag srácokat. Lehet, hogy ez csak belemagyarázás, de kicsit tényleg így jön le.

Egy falun felnőtt lány.:D

2013. jan. 14. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:
A videoban ket kis nyomorek van csak...
2013. jan. 14. 20:02
 19/27 anonim ***** válasza:

Milyen az a falusi gyerek? Ezek szerint aki nem falusi gyerek, az páwa? Van más kategória is?

Szerintem ha a kettő közül kell választani, akkor nem az számít, hogy valaki falusi vagy páwa. Talán akkor számít, ha tizenvalahány éves gyerekekről van szó.

2013. jan. 14. 20:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Szóljatok, ha csak bizonyos korosztályon belül fogadtok el válaszokat, hogy ne piszkáljam senki csőrét.

A 14-es válaszoló

2013. jan. 14. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!