Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PÁWA vs. Falusi gyerek. Melyiket választanátok lányok?
Aki nem tudná ki az, mi az a PÁWA fiatal itt egy videó lányok.
http://www.youtube.com/watch?v=WXQpzyXDJz0
"Én a páwákat tartom selejtnek, a falusiak legalább életképesebbek, tehetségesebbnek tartom. Lányok!"
Csak lehet, hogy némelyik "falusi" degradálónak veszi a kérdésedet!
Igen igen!
12.Ezért írtam.
Eléggé lenéző és bántó ez a kérdés!
Az én korosztályomban (26) nem nagyon vannak PÁWÁ-k.
Falusi gyerek alatt mit értesz? Mert önmagában az, hogy falun él, vagy onnan származik, még korántsem mond el mindent, bárki lehet, bármilyen hozzáállással, életmóddal.
"Egyáltalán nem nézem le a falusiakat. Ez valami félreértés."
Már késő! :)
"Falusi gyerek"
Nem lenézés áh nem...
A kérdés annyiból tényleg degradáló, hogy én spec. a "falusi gyerek" kifejezést azokra használom, akiket le is írtam (melegítőalsó, trikó, stb.). A normális falun felnőtt srácok pedig sima srácok. Most mondanám, hogy én értettem félre a kérdést, de nem, mert akkor kérdező, azt írtad volna, hogy "normál, átlag srácok". A kérdésedből következik, hogy te másnak tartod a falusi gyerekeket, és másnak az átlag srácokat. Lehet, hogy ez csak belemagyarázás, de kicsit tényleg így jön le.
Egy falun felnőtt lány.:D
Milyen az a falusi gyerek? Ezek szerint aki nem falusi gyerek, az páwa? Van más kategória is?
Szerintem ha a kettő közül kell választani, akkor nem az számít, hogy valaki falusi vagy páwa. Talán akkor számít, ha tizenvalahány éves gyerekekről van szó.
Szóljatok, ha csak bizonyos korosztályon belül fogadtok el válaszokat, hogy ne piszkáljam senki csőrét.
A 14-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!