Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, hogy hívjon el egy srácot egy találkozóra?
Nem akarok taktikázni, vagy ilyesmik. Azt hiszem beleszerettem, ő nem tudja, elmondani nem fogom neki, viszont nagyon hiányzik. Már mondtam neki, hogy jó lenne talizni, de mindig megkérdezi,hogy miért? És őszintén elmondom, hogy beszélni szeretnék vele, meg már régen láttam. Erre először azt mondja jó, majd utána mégse, és ez a huza-vona folyamatos.
Előzmények: volt hogy ő akartam velem eljönni, de mégse jött, utána elhívott szilveszterezni, akkor én nem mentem....
ugy,hogy felhivod és elhivod,kész
ne csodálkozz ha gondolkozik rajta,miután te is visszautasitottad már amikor elhivott
A mai fiatalság nem tud kommunikálni??
felhívod. Elmondod hogy jöjjön el veled ide vagy oda. Ha rákérdez hogy miért, akkor mond azt hogy mert rá gondoltál és jó lenne. Vagy csak annyit hogy "miért ne?"
Viszont a fiúk sem hülyék.(bár van köztük az is) Ha többször elutasítottad akkor ne csodálkozz ha már hidegen hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!