Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi vonzó van számotokra a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzó van számotokra a mai lányokban? Mit tehet az, akinek semmi? Léteznek még természetes, rendesen felöltözött, intelligens lányok? Főképp férfiaktól kérdezem.

Figyelt kérdés

Titeket nem idegesít az, hogy bárhová néztek, a mai lányok csak festékből tömésből meg idióta rongyokból állnak, beszélgetni meg nem lehet velük? Tudom, hogy van aki csak egy éjszakára használja őket, de akinek komolyabb tervei vannak, az mit csinál? El kell fogadni, hogy ilyen a mai kor nője, és ráfanyalodni, vagy örökké egyedül maradsz?

Én annyira unom ezt a sok buta mű"nő"t. Mindegyik csinosnak, kedvesnek meg szolidnak hiszi magát, közben tiszta kamu az egész megjelenésük, személyiségük, és úgy káromkodnak, mint egy matróz. Mitől válnak ilyenné a mai lányok? És miért az összes? Vagy ha van, hát hol keressem a kivételt?

2013. jan. 14. 08:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen, a jóképűség legtöbbször alap. de ott van még ezen felül, hogy aki normálisan beszél, értelmes a szövege, pont hogy kiesik a jelöltek közül.Komolyan mondom, mintha a lányokat taszítaná az intelligencia. Nem tudom az okát, lehet, hogy tudat alatt az unalmassággal azonosítják.
2013. jan. 14. 21:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Azért az intelligenciát ne vegyük már egy kalap alá azzal a jelenséggel, jellemmel amiről előző te beszélsz. Az intelligencia az problémamegoldó készség ,és tanulási sebességet jelent igazán.

Amit pedig te mint jellemet szeretnél erőltetni,az nem más mint egy túl jólnevelt, anyuka és nagymama kedvence, alőre nagyokat köszönős kezesbárány nyelvtankönyvi tisztasággal társalkodó sótlan szürkeegér. Naná hogy unják. Mert kb. az a szint,mintha egy egyetemi professzor doktorbácsival társalognának. Nem lazák, nem tökösek, nem vagányak, nem kanok. Csak egy száraz vacak, mint egy képek nélküli köny, vagy mint egy totál unalmas tananyag. Ezért nem szeretik sokan ezt. Lehet,hogy 60 évvel ezelőtt a nagymamik még ezt kajázák a kedves nagypapáktól, de kb 20 - 30 év óta már nem ez a stílus arat. Megértem a nőket,hogy nem ezeket rajongják. Igazán a zárkózott vallásos családanyatípusoknál bejövős, de a szép, csinos feltünő cicanők le se hánnyák. EZ van.

2013. jan. 14. 21:55
 23/27 anonim ***** válasza:

"Nem lazák, nem tökösek, nem vagányak, nem kanok."

Nem olyan régen beszélgettem egy csajjal, akinél nem volt tétje a dolognak, mivel van barátja és nem nyomultam rá.

Szóval ő panaszolta nekem, hogy valahányszor megismert egy srácot, az mindig adta neki a nagymenőt, erősen érződött rajta, hogy csak "teszi magát".

Azt egyébként már megfigyeltem itt a fórumon, hogy valahányszor felmerül egy jogos kifogás, azonnal felveti valaki az ellenkező oldalt, szándékosan eltúlozva. Pl.. amikor nem tetszik egy átlagos srácnak, ha egy lány csakis egy görög félistennel áll szóba, akkor egyből visszakapja valakitől, hogy egy mázsás zsírdisznóval ő se kezdene. A kettő azért messze nem egy szinten van.

Én sem azokról beszélek, akik túlzottan is jólneveltek, hanem akikkel lehet mindenről beszélgetni, van humoruk és szellemesek, ugyanakkor nem kurjongatnak, nem pofáznak feleslegesen hülyeségeket és a többi...

2013. jan. 14. 22:13
 24/27 A kérdező kommentje:

Ezzel a túlzós dologgal egyetértek. De be kellene ismerni, hogy azok az unalmas szürkeegerek a normális lányok és fiúk, akik sótlanok, és nem izgat fel első látásra, nem harsány, nem tökös. De érzékeny, és megbízhatóan egysíkú. Valamit valamiért. Akinek van erős személyisége, arra biztosan lecsapnak a vadászok időben.

És pont itt a lényeg: a tökös csávó kell. Az unalmas szürkeegérnek is. Ellenben a férfiak nagy része nem támaszt irreális elvárásokat. Vagy talán csak nem teheti meg, mert utánuk nem kapar senki? És akkor kiderül hogy a nők hamis önérzete csak felszínes dugibókoknak köszönhető?

Bevallom, nem hiszem én sem, hogy egy unalmas lányt tudnék szeretni, de ez nem a külsejét jelentené, meg hogy állandóan vihog, hanem hogy van érdekes személyisége és bizonyos aktivitása. Csak magamtól sem várok el kevesebbet mint másoktól, ami manapság úgy látszik ritka dolog.

2013. jan. 14. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:

Azért álljunk már meg! az intelligens ember duma alatt azért általában azokat szokták érteni, azokat a sótlan jólnevelt unalmas semmilyen embereket. Itt most mint fentebb is írtam ne a szó valódi IQ-jelentését nézd, hanem a köznapi magatartási oldalát.

A nők elvárják ,hogy szórakoztassák őket. Ilyenek, ők nem jó humoristák, egy női humoristát se láttál még, de pont ezt szeretik,hogy a férfi legyen vagány, jó dumás, tökös, a fekete bunkó humor is nyerő sokuknál, sőt főleg az, inkább az mint egy hetihetes féle sznob IQ vicc, azon nem mindenki nevet. De az még akkor sem bunkóság. Szeirntem akiket túlneveltek,azok sokmindent vesznek a bunkó stílus kategoriába bele. Pedig jóformán a bunkó kategoriába csak azokat kéne sorolni, akik szánt szándékkal aláznak meg ,bántanak meg másokat! igazábül semmi más nem bunkóság. Sem a trágár beszédstílus, sem a túlzott szlenghasználat, sem az,ha egy vadidegent! nem engedsz előre. Ezekben még semmi bunkóság nincsen. Csak a híperérzékenyek szarnak maguk alá az ilyenektől. A nők pedig szeretik a lazább, életrevalóbb srácokat, nem olyan görcsösek, merevek, nem olyan erkölcsi szabályok által korlátozott az életük.

2013. jan. 14. 23:10
 26/27 A kérdező kommentje:

:) Hát én ezt pont fordítva látom. Pont a nők azok, akik gyávaságból igen is rákényszerülnek a társadalmi normákhoz való alkalmazkodásra.

És attól még undorítónak fogom tartani ha egy nő bunkó, káromkodik vagy gagyi szlenget használ, vagy nem érti a "sznob" vicceket - és ugyanúgy, ha rbancnak öltözik. Mert ebből csak az jön le hogy egy ostoba állat, én meg nem vagyok zoofil. Nem neveltetésből, hanem belső igényből, mint ahogyan a szexuális vágy sem neveltetés kérdése.

Persze nem várom el hogy sznob legyen agyonművelt és fapofa, de lássuk be, a legtöbb nő így jellemzi azokat, akik nem az alfahím kategóriába tartoznak. És ez a legtöbb nő pont az az ostoba többség, akik csak arra jók, hogy az alfahím kihasználja őket.

Engem különösebben nem érdekel az intelligens szó sem, és abban lehet valami, hogy aki ennek hívja magát, az nem lehet objektív. Hiszen vannak ilyen nők is akik intelligensnek tartják magukat, közben...

Szóval engem nem az zavar, hogy mindenféle emberek vannak a világban, hanem asz, hogy a női szerep és átlag nő pont az ostoba lotyó felé konvergál. Nem arról van szó hogy a szex rossz vagy nevetni rossz, hanem hogy undorít az ostoba primitív életvitel. És nem attól lesz értelmes számomra hogy Hamletet néz vagy IQ teszten 160 pontot szerez, ha ugyanaz az ordenáré lotyó lesz, amikor kijön a színházból, mint aki nem jár színházba.

2013. jan. 15. 08:40
 27/27 anonim ***** válasza:

A jóképűség nem minden esetben alap. Szerintem. Én most olyan fiúba szerettem bele, aki ha elmenne mellettem az utcák kicsit sem fogna meg. Sok lány van ezzel így. Nem minden a külső SŐT. persze ez nem minden esetben igaz, de én most pont ilyen helyzetben vagyok.

Ennek a fiúnak pont a személyiségébe szerettem bele. Nagyon okos, és intelligens. Ez is kell egy kapcsolathoz. mert ha az illetőre nem tudsz felnézni, akkor hiába, nem sokáig fog tartani a kapcsoltat. Ez az én véleményem. :)

De tegyük hozzá, hogy azt a fiút én nem érdeklem. pedig én nem vagyok plázacica, se buta...

2013. jan. 23. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!