Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi vonzó van számotokra a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzó van számotokra a mai lányokban? Mit tehet az, akinek semmi? Léteznek még természetes, rendesen felöltözött, intelligens lányok? Főképp férfiaktól kérdezem.

Figyelt kérdés

Titeket nem idegesít az, hogy bárhová néztek, a mai lányok csak festékből tömésből meg idióta rongyokból állnak, beszélgetni meg nem lehet velük? Tudom, hogy van aki csak egy éjszakára használja őket, de akinek komolyabb tervei vannak, az mit csinál? El kell fogadni, hogy ilyen a mai kor nője, és ráfanyalodni, vagy örökké egyedül maradsz?

Én annyira unom ezt a sok buta mű"nő"t. Mindegyik csinosnak, kedvesnek meg szolidnak hiszi magát, közben tiszta kamu az egész megjelenésük, személyiségük, és úgy káromkodnak, mint egy matróz. Mitől válnak ilyenné a mai lányok? És miért az összes? Vagy ha van, hát hol keressem a kivételt?

2013. jan. 14. 08:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"haggyuk az erkölcsöt meg a régi tradíckat egy új, erkölcstelen világban"

Engem nem az erkölcs érdekel, hanem undorító amit látok. Nem azért tetszenek más fajta lányok, mert a papok mondtak valamit régen, hanem mert én ilyen vagyok.

"mint az állatok úgy nyomják a dudát a nászmenetben, már előre röhögjük őket,hogy na ezek is hamarosan sírva másznak a vállóperre, aztán évekig húzódik a nyavajájuk mire letakarodnak egymásról"

Ezzel én is így vagyok, szerintem nagyon naiv ember, aki éveken keresztül váltogatta a partnereit és majd azt hiszi pont most fog megállapodni.

"Ha ez mind tudatosodik az agyadban akkor könyebb lesz bevenni, amit írok!"

Ezeket mind tudom, de ettől ugyanolyan undorítónak fogom találni az ostoba műnőket.

"Most még idegenkedsz, mert anyuék ezt nevelték beléd, meg ezt láttad a romantikus filmekben."

Szerintem te azt hiszed, hogy valami naiv srác vagyok, aki erkölcsi nevelést kapott. Ez nem igaz. Senki se mondta, hogy miről mit gondoljak, egyszerűen érzem, hogy undorít az a mentalitás. Nem vonz semmi egy ostoba rbancban, unalmas, idegesítő és undorító.

Azt hiszem ez nálam esélytelen és inkább el kéne fogadnom, hogy az evolúció vakvágánya vagyok.

2013. jan. 14. 13:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Igen,rossz az önbecsülésem...ki kéne lépni a kapcsolatból már régen..
2013. jan. 14. 13:27
 13/27 anonim ***** válasza:
A 6.-al egyet értek, nekem is volt olyan ismerősöm aki sírt, hogy csak agyonsminkelt, könnyen kapható nőkbe botlik, de engem pédául nem hívott sose randira, mert én túl visszafogodt voltam neki, meg zavarta, hogy nem egy nap alatt csábítana el.
2013. jan. 14. 14:29
 14/27 anonim ***** válasza:
Vannak normális lányok, csak ők a mai világban sajnos nem érdekelnek senkit, pedig sokkal többet érnek, mint a mai lányok többsége....
2013. jan. 14. 14:32
 15/27 A kérdező kommentje:

Ezzel a senkit se érdekelnek szövegekkel nem értek egyet. Én is itt vagyok, meg van még pár ismerősöm, aki ilyen, legfeljebb nem találkoztok ilyenekkel. De szerintem tele vannak a társkeresők is hasonló srácokkal, csak ők nem rámenősek (meg kell mozdulni a lánynak is) és nem elég jóképűek,hogy érdekesek legyenek.

Szerintem ma már csak az a lány nem talál párt aki nem is akar igazán.

2013. jan. 14. 16:02
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát én sajnos nem nagyon találkozom normális pasikkal, pedig egyetemista vagyok, ahová azért elméletileg a normálisabb emberek járnak... :-S
2013. jan. 14. 16:26
 17/27 A kérdező kommentje:

Az attól függ milyen neked a normális. Ugyanis normális pasikkal tele van a világ, az más kérdés, hogy manapság az a normális, hogy mindenki felszínes.

Meg lehet, hogy más oka van annak, hogy nem keresnek téged, ami nem a külsőddel kapcsolatos, erre gondoltál?

De szerintem az egyetemek többségén is ugyanolyan emberek vannak, akik bárhol máshol, csak épp ők magolnak 2 buli között. Meg attól is függhet, hogy melyik városban, hogy milyen terület, lehet, hogy pl a humán területen kifinomultabb lelkű fiúkat találnál. Mondjuk akiket én ismerek, elég vegyesek, van köztük humán-reál-vegyes tanulmányú meg van olyan is, aki nem végzett komolyabb iskolát, hanem dolgozik. Egyszerű szerény ember, de nagyon kreatív. Szerintem az interneten végtelen a lehetőséged megismerni ilyen srácokat. Csak persze ehhez neked is meg kell mozdulni, mert szerintem az értelmesebbek nem szeretik a passzív lányokat - azokat, akik csak guminőnek jók. Meg oda kell is személyiség.

De nyilván a legtöbben nagyon okos rendes embernek tartják magukat, szóval erről nem igazán lehet érdemeben beszélni.

2013. jan. 14. 18:44
 18/27 anonim ***** válasza:
87 5, most legyek cinikus? A szingli srácok között keresd őket! Az egyik kolis ismerősöm is mesélte, hogy a normális srácismerősei egytől egyig egyedül vannak, a hülyegyerekeknek vannak barátnői. Ez pedig a lányok sara, mivel a végső szót mindig ők mondják ki, tudtommal.
2013. jan. 14. 20:40
 19/27 anonim ***** válasza:
"87 %"
2013. jan. 14. 20:41
 20/27 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ezt látom, hogy főképp a lányokon múlik. De a jóképű unalmas pasik meg bármennyit megkapnak.
2013. jan. 14. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!