Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány barátom azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány barátom azt mondta, ha nem lenne férje akkor járna velem. Ezt hova tegyem?

Figyelt kérdés
Már vagy 10 éve barátok vagyunk,ő nő én meg férfi.És mostanában nincs senkim.És ezt mondta,de csak vigasztalás képp vagy több is lehetett benne?
2013. jan. 13. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "Ha nagyapámnak áramszedője lett volna, ő lett volna a trolibusz" mellé tedd.

Kedves akart lenni veled, és bátorító, semmi több.

2013. jan. 13. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező

Ha egy nő neked ezt mondja, annak a nőnek te mint férfi kellesz, de mondjuk zavarban van, mert mondjuk papirilag foglaltnak tűnik pl.

2013. jan. 13. 23:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát arról tudok,hogy régebben,úgy az első évben akart tőlem valamit.De utána vagy neki vagy nekem mindig valamelyikőnknek volt kapcsolata.
2013. jan. 13. 23:14
 14/16 anonim válasza:
0%
Szerintem szívesen venné, ha megd*nád :) Vagy valami ilyesmire tudok gondolni.
2013. jan. 13. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én nő vagyok és szerintem ez egyértelmű vigasztalás. Még hangsúlyozta is, hogy férjnél van.:-)

Esélytelen, hidd el.

2013. jan. 13. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vigasztalás. Azért mondja csak, hogy járna veled, mert tudja ez soha nem történhet meg, mivel már foglalt a szíve. Ennyire egyszerű.
2013. jan. 14. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!