Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzletasszony vagyok. Ha ezt így kimondom, a pasik nem tudnak vele mit kezdeni. Rossz helyen keresgélek? Miért jönnek ilyen furcsa reakciók?
veled lehet a gond, ugyanis:
amit te csinálsz, az egyetem melletti munka, ebben semmi különös nincs
ha mégis megijednek a pasik, az a fogalmazás vagy a stílus miatt lehet
"nyilván itt nem fogok választ kapni"
Ebből nekem az jön le, hogy lenéző vagy, és felsőbbrendűnek képzeled magad. Egyik sem túl szimpatikus.
üzletasszonynak olyan jó kis korrekt fenekű 40es nőt képzelek.Te 22 évesen áhhh az úgy nem karaj :) :D
amúgy nem tudom nálam bónusz pont lenne, ha egy két piát az asztalomra varázsolnál...:DD
Am mi az hogy furcsa reakciók? hátrálnak a fal fele vagy mi ?XD
Kerdezö!
Sokan irtak neked megoldasokat, de az neked megsem tetszik. Csak hajtod a magadet, igy kicsit nehez segiteni, ha nem fogadod el...
Én szerintem nem lehetetlen, hogy valaki 22 évesen kis pénzt össze tudjon "üzletelni" legálisan. Azért, mert fiúknak sikerül, még a lányoknak is összejöhet.
Nekem mindenképp pozitív, hogy valaki törekszik és már tudja mit akar csinálni. Persze a fiúk megérzik, ha valaki el van szállva magától és lehet, ezt érezted a reakcióikon, vagy ez szerinted nem igaz?
Nem értem miért liheged túl? Egyetemista vagy, mellette dolgozol kereskedelemben. Ha elkezdesz egy sráccal beszélgetni utáni úgy is szóba kerül, hogy mit tanulsz, milyen területen kereskedsz, mi a hobbid stb.
Mi a fura reakciójuk erre?
Vagy tényleg rossz helyen keresgélsz, vagy a stílusod olyan, ami nem jön be sokaknak... Vagy nem jól adod elő mindezt, így nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!