Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány, aki szép és egyben jellemre is lenyűgöző és még nem foglalt?
Vannak ilyen lányok, én se vagyok foglalt.
26L
18, 20, 24, 25 (gondolom, ugyanaz a kommentelő):
19-es vagyok. Nem vagyok nő. És attól még, hogy neked savanyú a szőlő, vagy rossz tapasztalataid vannak, igenis vannak csodás jellemű lányok, és egyáltalán nem 1:1000 arányban.
Amit te állítasz, az tipikusan azoknak a véleménye, akik azért utálják a nőket, mert képtelenek közeledni feléjük és/vagy félnek tőlük és/vagy nincs önbizalmuk, és ezzel védik a frusztrált egójukat.
Nem állítom, hogy nincsenek felszínes, anyagias és beképzelt nők, sőt, nagyon sok van, de aki úgy áll hozzá, mint te, az magában keresse a hibát.
Nem én vagyok mind a négy :) de ha csökken-növekszik valamelyikünk százaléka, úgyis nyilvánvalóvá válik.
Szó sincs itt gyávaságról. Egyrészt úgy tudom, egyenjogúság van.A nők kisírták az egyenjogúságot, akkor meg tessék szépen randira hívni a pasit. A jogokkal, kéremszépen együtt jár a felelősség is.
A másik meg, hogy a nők jelentős része nem ér annyit, amennyit bajlódnom kellene velük, házasságot-együttélést meg nem tervezek egyikkel se. Akkor meg minek? Veszett fejsze nyele.
Ja ok, azt hittem, te vagy az összes 55%-os :)
Megértem, hogy a nők nagy részét nem tartod érdemesnek a bajlódásra. De attól még ott van a kisebbik rész, akinél megéri.
Miért nem tervezel együttélést-házasságot? Nem azért kérdezem, mert valami bajom van ezzel, csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!