Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány yahoo-n tetszik nagyon de valahogy nagyon fura. LÉTSZI IRJATOK!?
Szoval azvan hogy 1-ső nap amikor megismertem 9-órát megállás nélkül beszéltünk...És most olyan 5 nap után szinte nem is irunk egymásnak..Ha ráirok akkor köszön hogy szia hogyvagy mitcsinálsz stb de semmi más.Tegnap beszéltem vele és egyszercsak beirja hogy unalmas amit yrok.Hát b*zmeg(bocsi..)mi a f*szomat irjak,hogyha ő egyszerűen nem ir semmit,csak egyszavas "mondatokat"aztán enter...Nem lehet egyszerüen beszélni vele...Mit mondjak neki?
bocs ha hosszú lett..
ajánlom az előtem szolokat hogy kedvenc film kedvenc zenekar hasonlok amit érdekelne az ilyen koru lányok ( nemtom mien koru a csaj ) pl kedvenc filmed ... o azt nem látam elmesélnéd vagy o azt látam meik a kedvenc részed nagyon egyszerü elbeszélni bármiről ja és van egy jo kis mondat amit a casanovában halotam xD ha már unod a kérdéseket ird neki ezt :
Tul sok ideig irányitottam a beszélgetést most te jősz
ha ir vmit az jo ha nem hagyd a francba
Hát már ne is haragudj miért is ne tudnék magyarul?Csak mert rövidítek?Nem mindenféle cuki dolgot írogattam, csak egyértelmű rövidítéseket használtam!Nem én vagyok a sz_ar, h nem tudom leírni azt, hogy légyszí!Ráadásul csupa nagybetűvel!Én csak próbáltam segíteni neki, h legközelebb ne égesse magát ezzel a kérdező.
Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!