Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk nem szeretik ha akkor szolitja le egy csaj, amikor a haverjaival van? Tobbi lent.
15L
Van egy fiu,akivel még életemben nem beszélte,mindennap reggel vele megyek a suliba.
Szokott rám nézzni,de én nem merek rá nézzni..max akkor ha nem figyel.
Szeretnék vele meg ismerkedni..baratnoim mondták,hogy menjek neki véletlenul..de szerintem ez olyan gyerek,nyilván nem fogok oda menni hozzá,és mondani azt neki hogy szia Kitti vagyok,és téged hogy hivnak :D
Szerintetek oda menjek hozzá?Ha igen mit mondjak neki?
Es akkor menjek oda amikor egyedul van?
Persze, nyugodtan leszólíthatod, nincs ezzel semmi probléma.
Picit hívd félre, aztán kérdezgessél tőle ilyen alap dolgokat először, hogy melyik osztályba jár... nincs-e kedve egy sétára valamikor vagy valahova beülni egyet beszélgetni, ilyesmi. Elsőre nem kell túlbonyolítani a dolgot. Ha meg tudtok beszélni egy helyet vagy időpontot, akár egyik szünetben is, akkor addigram ár picit osszeszeditek a gondolataitokat és szépen elbeszégettek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!