Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiuk nem szeretik ha akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk nem szeretik ha akkor szolitja le egy csaj, amikor a haverjaival van? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

15L

Van egy fiu,akivel még életemben nem beszélte,mindennap reggel vele megyek a suliba.

Szokott rám nézzni,de én nem merek rá nézzni..max akkor ha nem figyel.

Szeretnék vele meg ismerkedni..baratnoim mondták,hogy menjek neki véletlenul..de szerintem ez olyan gyerek,nyilván nem fogok oda menni hozzá,és mondani azt neki hogy szia Kitti vagyok,és téged hogy hivnak :D

Szerintetek oda menjek hozzá?Ha igen mit mondjak neki?

Es akkor menjek oda amikor egyedul van?

2013. jan. 13. 02:36
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirási hibák miatt,de siettem :DDD
2013. jan. 13. 02:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne parázd túl,simán menj oda.
2013. jan. 13. 02:40
 3/8 A kérdező kommentje:
oké,de mit mondjak neki?
2013. jan. 13. 03:00
 4/8 anonim ***** válasza:
"Szia! Melyik osztályba jársz? ...........
2013. jan. 13. 03:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond ha akkor szólítod le,sőt a fiú meg lehet jól is fogja érezni magát emiatt hogy a haverjai közül pont őt választottad és ha szép vagy akkor még menőzni is tud majd a haverjai előtt.Hogy mit mondj? Hát először is szia aztán meg kérdezd meg hogy zavarod-e és onnantól dől el a dolog hogy mit felel ;)
2013. jan. 13. 03:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, nyugodtan leszólíthatod, nincs ezzel semmi probléma.

Picit hívd félre, aztán kérdezgessél tőle ilyen alap dolgokat először, hogy melyik osztályba jár... nincs-e kedve egy sétára valamikor vagy valahova beülni egyet beszélgetni, ilyesmi. Elsőre nem kell túlbonyolítani a dolgot. Ha meg tudtok beszélni egy helyet vagy időpontot, akár egyik szünetben is, akkor addigram ár picit osszeszeditek a gondolataitokat és szépen elbeszégettek majd :)

2013. jan. 13. 04:50
 7/8 anonim ***** válasza:
nem birtal e miatt aludni mi:) no de ha nez teged akk nyert ugyed van csak nezd te is esetleg rakoszonsz aztan ha eleg tokos ugyis jon majd
2013. jan. 13. 07:30
 8/8 A kérdező kommentje:
hát nézzni szokott nézzni,de olyan fapofát vág néha :D
2013. jan. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!