Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik egy férfihoz illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik egy férfihoz illő cselekedet?

Figyelt kérdés

Az, akinek beszólnak, egyből oda megy, és szájba vágja az illetőt, és jól elveri. Vagy amelyik bármilyen ideges is, nem ugrik fel, hogy szétverje azt, aki kihozta a sodrából?

És ha a barátnőjére tesznek megjegyzést akkor is vagy oda megy és szétveri azt aki megsértette a barátnőjét, vagy aki inkább csak vissza szól, de nem verekszik?

2013. jan. 12. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyik se. Megverésért a másik feljelenthet testi sértését, ami vagy pénz vagy börtönbüntetés vonhat maga után, annak súlyosságát tekintve.

Én biztos nem verekszem, főleg egy idiótával akinek a pofája a nagy.

2013. jan. 12. 17:08
 12/13 Tyler913 ***** válasza:

A domináns fél mindig nyugodt és laza,épp ezzel uralja a szituációt. Ha beszólnak,és egyből elveszíted a fejed,elveszíted a dominanciát is. Ha elég magabiztos vagy,akkor magasról szarsz arra,mi mások véleménye rólad. Persze helyzettől függ,hogy mit érdemes tenni,de pl. amíg a másik fél nem kezdeményez tettlegességet (pl. lökdösődés),addig én sem ütnék.

Ha a barátnőmre tesznek megjegyzést,akkor odamegyek,a szemébe nézek,és nyugodt hangon megkérdezem: "Ezt most hogy gondoltad,öreg?"

Úgy kell viselkedni a beszólogatóval,mintha Te lennél a tekintély,ő pedig csak egy taknyos kölyök. Számon kell kérni,tök nyugodt hangon. Ez általában meglepő egy ilyen szituációban.

2013. jan. 12. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem kerülök ilyen helyzetekbe. Ösztönösen kerülöm az ilyenek társaságát.

Amúgy, ha kell, van rá ember, aki lerúgja az ilyen veséjét. Én nem szeretem az erőszak ilyen formáját...

2013. febr. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!