Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondjam neki hogy belezúgtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki hogy belezúgtam?

Figyelt kérdés
van egy srác akibe totál belezúgtam,de nem tudom hogy én tetszem e neki.mivel még nem beszéltünk csak egyszer mikor hülyült a haverjával és azt ordította hogy szerelmes belém:)de nem tom hogy ebből mennyi igaz.viszont furi mert akármikor megyek valahova ő mindig ott van és állandóan bámul .de nem mintha én nem azt tenném.nem tudom hogy kéne vele elkezdeni duncsizni vagy legalább leszólítani ! lécci írjatok ötleteket!!!!vagy mondjam meg neki hogy tetszik??
2009. aug. 28. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
:) Ha bámul téged, akkor menj oda hozzá, s beszélgess vele. Én akkor szoktam bámulni egy lányt, ha nagyon tetszik! És mosolyogj rá kedvesen és ha beszélgetés után nem hívott el sehova, tedd meg te!
2009. aug. 28. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
ha bámul téged akor kérdezd meg mit nézel :D és beszélj vele de azt hogy megmonod neki hogy tecik azt nem ajánlom lehet kirőhőg az elég kelemetlen
2009. aug. 28. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
igaz XD hááát remélem majd valahogy össze jön :)
2009. aug. 29. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi az hogy még nem beszéltetek és totál bele zúgtál baker hova "mivé" lesz ez a világ ?
2009. aug. 30. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:

ha még egyszer kiált neked : hár . szerelmes beléd akkor kiálts vissza h. "Én is hercegem! és ha tovább folytatja akor te is játszd tovább a szereped .

(én is csináltam már, mondjuk mi csak hülyültünk.Pedig én se vagyok olyan bátor mindig.)

És ha tetszel neki és látja milyen életre való jófej lány vagy akkor ellőbb-utóbb utánad fog menni . Ha meg nem akkor hagyd a fenébe!

De ne te legyél az aki rongál utána , hanem fordítva.

De rossz nem sülhet ki belőle, legfeljebb nevettek egy jót.

Csak ne gyere zavarba!

Sok sikert!!!

2009. aug. 30. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
naon köszii :)
2009. aug. 31. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!