Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyáron három srácnál is próbálkoztam, de mindegyiktől visszautasítást kaptam. Mért nem kellek senkinek?
Az egyikkel 6 napig együtt voltam táborba, azóta, kb. két hónapja msn-ezgetünk, nem merem bevallani neki, hogy tetszik, de úgy vagyok vele, ha tetszenék neki, lépett volna. Ő amolyan haver! A másiktól egyértelmű visszautasítást kaptam (igaz, csak msn-en, de az mindegy). A harmadikkal szintén msn-en próbáltam beszélgetni, de semmi érdeklődést nem mutatott felém.
Mért nem kellek senkinek? Nem tartom magam csúnyának, de egy Miss Universe plázacica se vagyok. Vagy az a baj hogy msn-en próbálkozok?? Személyesen nem merek odamenni ismeretlen fiúhoz. Így sokkal könnyebb!
Amúgy még barátom sem volt, és úgy érzem le vagyok maradva a korombeliektől! Úgy vágyom arra, hogy valaki szeressen és törődjön velem, és hogy én is szerethessek! :'(
15/L
Én fiú vagyok és egyátalán nem tudom hogy min parázol:)Hozzám is szoktak jönni csajok (bár ezt néha cikinek érzem,mert hát forítva kéne) akik tök normálisak,és el lehet velük dumálni. Ha valaki tetszik ülj le mellé dícsérd meg a kinézetét és kezdd el kérdezgetni arról ami eszedbe jut.Amúgy meg nem vagy lemaradva semmiről,hidd el sokkal jobb vagy mint azok akik ilyenkor már abortuszra mennek.És az msn nem a legjobb táskereső,volt hogy egy csaj úgy jelentkezett be nálam hogy szeretne velem találkozni.Tudod milyen az hogy 2x kell valakit lekoptatni?:)
Hajrá
17/F
19:10-essel egyetértek:D
nemvagy lemaradva...:D
csak annyit jegyezz meg h ne add ki magad az első beszélgetésnél..jobban szeretik a titokzatos csajokat:D
am is gondolom kb most kerültél új suliba ott meg biztos lesznek páran akik rádmozdulnak:D
kitartás eljön majd az igazi;)
17/L
Nem tudom mi a jobb, ha nem mondok semmit, vagy ha megmondom hogy tetszik. Sokan mondják azt, hogy egyszer élünk, meg kell próbálni, hátha...és elszalasztanám az alkalmat.
Most megyek gimibe.
Ne aggódj! Semmiről nem maradtál le, és a gimiben úgyis lesznek srácok... Ne légy ilyen görcsös, mert az azonnal látszik rajtad. Csak lazán, nyugodtan.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!