Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú az osztályból, mit tegyek h. felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
tavaly évégén mentem át ebbe a suliba.2009. aug. 28. 15:18
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen viszonyban vagytok?
2/9 A kérdező kommentje:
alig ismerem. tavaly év végén jöttem át a suliba.
2009. aug. 28. 15:23
3/9 anonim válasza:
Az első vagyok, akkor szerintem próbálj beszélgetni vele ilyen általános dolgokról h mi a hobbija, mit csinál aznap, vagy a suliról akkor közelebb tudsz hozzá kerülni. Ha van msn-e akkor biztos felvesz ha jókat el tudtok beszélgetni, vagy akár te is felveheted és hidd el lépni fog ha te is érdekled.
4/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? 12? :)
Mit szólnál ahoz, hogy MEGSZÓLÍTOD? :) Tudom ez valószínűleg mindenkit sokkolt, de ez egy elég egyszerű módja beszélgetés kezdeményezéséhez, és kezdeti szimpátia kialakításához.
Kérd el az MSN címét, vagy valami, ha élőben nemmered.
5/9 A kérdező kommentje:
14 éves
2009. aug. 28. 15:34
6/9 anonim válasza:
Villantsd meg a cicidet! Arra tuti felfigyel!
7/9 anonim válasza:
ja vagy menj be mesztelenül a suliba csak észrevesz -_-" sztem a sulirol kőynen leeht beszélni osztársakrol esetleg jo duma leeht hogy segitene-e bepotolni a lemaradt anyagot mert csak msot jttél stb :D
8/9 A kérdező kommentje:
ááá az nem olyan jó sajna :) mert akkor én is olyan lennék mint a többi ribi az osztályban.:) XD :))))
az ottani lányok tényleg ribik. én nem akarok olyan lenni.
de azért köcce. :))))
2009. aug. 29. 18:12
9/9 anonim válasza:
Smárold, le abból tuti tudná mit kell tennie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!