Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, előfordult már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már, hogy szánalomból randiztatok valakivel, és utána nem tudtátok lekoptatni?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy én nem akarok senkit megbántani, meg nehezen mondok nemet. (ne értsétek félre pls)
2013. jan. 11. 12:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tizenévesen csináltam ilyet egyszer. Tapasztalatlan voltam, nem tudtam, hogy mondjak nemet, hogy ne bántsam meg.

Három évig nem bírtam utána levakarni magamról...

Te ne ess bele ebbe a csapdába: sokkal humánusabb, ha egyszerűen az elején nemet mondasz.

2013. jan. 11. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
És utána röhögj egy jót a hülye lúzeren :D Hááháháháháhá hülye balfék, mit képzel magáról?
2013. jan. 11. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
én meg tudom érteni, mert kicsit én is ilyen vagyok. amúgy az a baj, hogy csak fekete és fehér létezik. vagy igent mondasz, és meg se álltok a házasságig, mert hát bunkóság őt vissza utasítani a 2. vagy 3. randin. vagy nemet mondasz neki ott helyben, de akkor soha többet nem beszéltek egymással. és igen, tudom ez sokaknak hihetetlen, de nagyon nehéz például egy olyan embernek nemet mondani, akit már régebb óta ismerek, és most kezdett érdeklődni "úgy" is irántam. és miért? mert tudom,hogy amint nemet mondok neki, soha többet nem fog beszélni velem.
2013. jan. 11. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó hát ez nem feltétlen így van:

ha nem mondasz nemet neki, miközben valójában nem is akarod, mint ahogy írod, akkor egy álszent lotyó leszel a szemében.

ha nemet mondasz neki, akkor felfogja, lehet kerülni fog egy ideig, de legalább nem lesz rólad negatív véleménnyel, és nem lesznek rólad rosszindulatú gondolatai.

Melyik a jobb? :D

2013. jan. 11. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:

"lehet kerülni fog egy ideig"

Inkább örökké. És örök poklon történő égést kívánna neki

2013. jan. 11. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

14:

akkor biztos én fogom ki a ritka példákat.

mert már korábban is így jártam, és akkor rögtön visszautasítottam az ismerősömet. és azóta nem, hogy szóba nem áll velem,hanem úgy néz rám, mintha tönkre tettem volna az életét.

2013. jan. 11. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!