Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem tudok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudok így menni egy lány után, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
magyarán mikor azt érzitek h mm nyomultok rá,hogy miért mivel ő passiv, magától nem mutat érdeklődést meg am sem. Ugyanakkor mikor kérdezed tőle h lenne e kedve találkozni, azt mondja találkozhattok ha úgy van. De nem megy, kellene h némi folyamatosság legyen..tudjátok mikor csak alakul a dolog és nem érzitek ezt a, futok nagyon utána. Ti mit tennétek? Ugyanakkor azt érzem valóban találkozna velem, csak valszeg passiv lenne.
2013. jan. 11. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég nehéz elkezdeni egy kapcsolatot. Nekem is most van egy kialakulóban, de kénytelen vagyok mindig én kezdeményezni, mert a lány mindig leragad és kénytelen vagyok új témát felhozni. Mondjuk a fiú dolga a kezdeményezés és szerintem idővel a lány is meg fog nyílni. Ha nem, akkor kár erőltetni és jó pofizni előtt, mert nem akar semmit.
2013. jan. 11. 08:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóképpen gondolom. Nehéz elkezdeni egy kapcsolatot, de ha amint irtam megvan a folyamatosság nem törvényszerűen oda vissza, de keresítek egymást akkor alakul szépen. Korábban volt egy lány akivel szemben elég laza voltam e téren, magyarán hívtam amikor gondoltam, nem néztem h ő keres-e. Bár legbelül tudtam h jó vagyok nála, mivel érződött a beszélgetésünkön.
2013. jan. 11. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet mégse tetszel neki.
2013. jan. 11. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:

lehet.

Már úgy vagyok vele, fölösleges tul bonyolítani, ha már az emberben ilyen felötlik akkor...

Aztán lehet választani megéri az energia hogy tovább vigye a dolgot.

Ha azt érzed nem érdekled igazán a lányt akkor az ugy is van nincs hókuszpókusz. Nagyon ritka kivételtől eltekintve.

2013. jan. 11. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor ilyen hasonló dologban voltam az lett a végeredmény , hogy "maradjunk csak barátok" azóta persze mégjobban szart a fejemre
2013. jan. 11. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha passzív akkor mit szenvedsz vele?

Ha érdekelnéd keresne, és adná a magas labdákat 1000rel.

2013. jan. 11. 19:53
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsónak is max igaza van. Akkor csak jól látom a dolgokat.
2013. jan. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!