Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-17 éves lányok ti észreveszitek ha csókolózás közben a partnerednek feláll?
Figyelt kérdés
Mit reagálltok ilyenkor?Tetszik ez vagy nem? Ha ő megfogja a derekadat vagy a fenekedet akkor ti mit csináltok a kezetekkel?2013. jan. 10. 16:00
2/8 walk w1th mee válasza:
közöd nem volt még csajhoz meglátszik a kérdésedből..
4/8 anonim válasza:
észre veszem. hát nemtudom... érdekes érzés, kicsit megijedek de pozitívan mert izgat a dolog. ha megfogja a fenekem az még jobban rátesz.
ja és én ezt inkább ölelkezésnek nevezném, mert natúr csóktól nemigen áll fel nekik
5/8 anonim válasza:
igen észreveszem...:)
ilyenkor húzom egy kicsit az agyát,és hátrébb megyek,egy kicsit elhúzódom tőle,és emiatt megőrül,és persze hogy tetszik,hiszen tudom hogy én váltottam ki ezt nála...:)
hát vagy a nyakát karolom át,a hajába túrok...ilyesmi
6/8 anonim válasza:
mivel srác vagyok nem érzem hogy felálna neki :'DDD amúgy meg simogasd vagy markolgasd ott ahol kell :D
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy észrevesszük !:))Én örülök, ha fellál neki, olyankor büszke vagyok magamra :D
8/8 anonim válasza:
Persze hogy érzem,és ilyenkor egy kicsit büszke vagyok magamra.:)
Tudom hogy miattam van,és megőrül értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!