Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek csókolózás közben is feláll?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 19:11
1/15 anonim válasza:
Ha éppen nagyon szenvedélyesre sikerül a csók akkor igen, az lesz az eredménye hogy áll...
2/15 anonim válasza:
bocsi h.en is irok( mivel lany vagyok) de elszeretnem mondani h.a baratomnak ahogy talizunk es megvolt az elso csok mar felall:)
3/15 anonim válasza:
én is lány vagyok és az én barátomnak is:D szerintem ez a legszebb:D
5/15 anonim válasza:
én is nő vagyok 4éve együtt a párommal és neki is feláll ha megcsókolom. Sőt már attól is ha csak letérdelek elé, pedig semmi "olyat" nem akarok, de már sóhajtozik.
6/15 anonim válasza:
Na az cseszne be ha nekünk fiuknak nem állnafel !!!
7/15 anonim válasza:
ha már nem állna fel akkor aggódhatsz.
8/15 anonim válasza:
Hello,én fiú vagyok,és már majdnem két éve együtt vagyunk a barátnőmmel,de még mindig feláll csókolózásnál,sőt,ölelésnél is!
9/15 anonim válasza:
Előfordulhat....
Az én barátomnak elég egy jól irányzott fül simítás és máris feláll! :) 22/L
10/15 Kamella válasza:
Még csak a kérdést sem értem... Ennél mi sem természetesebb! Ha Neked nem ez a tapasztalatod, cseréld le a hím ivarút! Nehogy nőre! (Bár hölgyeknél ez sem nagy baj, ha nem veti el teljesen a "klasszikus" FELÁLLÁST!) ;-) Azért írtam, ivarút, mert ez esetben méltatlan a "férfi", "srác", "hapsi" (urambocsá - kakas, kan, bika) stb. nemű-séget, potenciált, libidót feltételező megnevezésekre.
Vagy nem szeret eléggé, vagy szervi baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!