Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondjatok valami vidítót :O (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjatok valami vidítót :O (? )

Figyelt kérdés
Csalódtam :s

#vidító
2013. jan. 9. 23:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Huh, leesett .
2013. jan. 9. 23:35
 22/28 A kérdező kommentje:

Jó, rossz kedve volt ma, az tény. De azért ez mégis furcsa, hogy több alkalommal is meséltem ezt neki, ő meg nem is emlékszik rá. Én mindenre emlékszek amit mesélt, mert érdekelt...

Szombaton megyünk buliba, legalábbis így van eltervezve... majd utána kettesben megbeszélem vele... a reakciójából majd letudom szűrni a dolgokat... csak ez még két nap...

2013. jan. 9. 23:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy van angolul az "anyakönyvvezető?

-Motherbookdriver!

2013. jan. 9. 23:36
 24/28 anonim ***** válasza:
2013. jan. 9. 23:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Na ezek nem vidítanak :s
2013. jan. 9. 23:55
 26/28 Pretty_Fighter ***** válasza:
Ha üsd a kedved,jó a tenyered!
2013. jan. 10. 00:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Majd én mesélek vidítót. Hétvégén volt a egyik bnőmnél házi buli, és mindenki részeg volt, és az egyik srác bement a mosdóba és fél órán át nem jött ki, és az egyik csaj elkezdett hisztizni, hogy tuti meghalt, ezért egy másik srác betörte az ajtót, és kiderült, hogy az illető csak elaludt a wc-n és most péntek óta nincs ajtó a fürdőszobájukon, és 6an laknak az albiban. :D

Tegnap pedig megbuktam szoftver technológiák vizsgán (ha kárörvendő típus vagy ez is boldoggá tehet :D)

2013. jan. 10. 00:17
 28/28 inspector callahan ***** válasza:
nézd meg bármely Ed Wood filmet a YouTube-on, vagy keress rá Rémi Gaillard videóira
2013. jan. 10. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!