Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt szerintetek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt szerintetek miért csinálta?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,és ismerkedtem,illetve randizni kezdtem egy 26 éves pasival.

Azt javasolta,hogy találkozzunk nála,volt már egy randink,de akkor egy kávézóban beszélgettünk.

Szóba jött a szex,és említettem hogy komoly kapcsolatot szeretnék valakivel kialakítani,tehát 2. alkalomkor még ne!

Azt mondta,hogy megérti(mi mást mondhatna,tapasztalataim szerint elsőre mindig ezt mondják).

Megbeszéltük hogy átjön egy barátja is,és borozgatni fogunk,mivel a barátjának lesz a születésnapja,oké hogy ez egy randi,de nem zavart,elvégre a barátait is meg kell majd ismernem,ha alakulna vmi.

e a barát nem jött el,mert állítólag megfázott,és beteg,így 5 üveg bor maradt,és mi ketten.

Elkezdtünk iszogatni,majd alig a 3. pohárnál tartottunk,erre megkérdezte,hogy "akkor megengeded hogy megdugjalak?" én meg nem kicsit kiakadtam,és mondtam,hogy említettem hogy még nem szeretném,és azt mondta nem zavarja,szerencsére a bor nem igazán ártott meg,ezért megfogtam magam,és haza metróztam.

Kaptam egy sms-t ráadásként,hogy hülye rib.nc vagyok,mert minek mentem bele,hogy borozgatok vele,ha én nem akarok semmit tőle.

Meséltem azt is neki,hogy alig 3 hete szakítottam,kiléptem egy 3 éves kapcsolatból,lassú tempót szeretnék.

A pasik miért mondják azt,hogy nem kell azonnal a szex nekik,ha aztán mégis?

Meg azt hitte pár pohár bor,és szétteszem a lábam.

Ez nem paraszt dolog egy kissé?

2013. jan. 9. 19:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ma 19:25

Figyelj már Kolomp!

Meg volt minden beszélve,és olyan fazonnak nézet ki,aki

megérti azt,amit egy nő mond neki.

Legyek már én a hibás,mert hiába reménykedtem egy normális pasiban.

Tipikus csávós beszólások!

"Megerőszakoltak,miért öltöztél kihívóan,így jártál ribi?!" :)

Ezért vártam volna nők válaszára!

2013. jan. 9. 19:30
 12/31 anonim ***** válasza:
Igen, figyelek. Ha nő lennék, én biztosan nem mernék felmenni egy csaknem ismeretlen férfi lakására. Ha csak nem vagyok jó karatés.
2013. jan. 9. 19:33
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy hibás vagy, azt mondtam, bátor vagy.
2013. jan. 9. 19:34
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Neked még mindig nem esett le, hogy semmiféle barátnak nem volt szülinapja aznap?
2013. jan. 9. 19:35
 15/31 ASOT ***** válasza:

ÉS akkor milyen válasz lett volna?

a, igen minden pasi ilyen

b, melléfogtál elhamarkodtad hamar felmentél, legközelebb ismerd meg jobban beszélgess vele többet meg ilyesmik

c, ilyen egy szemetet, én is kifogtam már ilyet azóta óvatosabb és körültekintőbb vagyok

d, én soha nem mennék fel 2 alkalommal sőt max 5. alkalommal mennék fel egy pasihoz így, de félj keresgélj tovább hidd el vannak normális pasik, én megtaláltam a párom és boldog vagyok vele

e, ami a legritkább :) húú én ls is lefeküdtem vele aztán utána meg kidobott, soha többé soha soha többé :)

2013. jan. 9. 19:35
 16/31 A kérdező kommentje:

Interneten is ismerkedtünk,2 héten át,órákat beszélgettünk,msn-en.

Aztán egyszer randiztunk!

Megbeszéltük,amit fenn is írtam.

Most ezzel azt mondjátok,hogy ne higgyek egy pasinak sem,mert úgyis hazudik?

Mondja azt,hogy ő nem akar várni,akkor ok!

2013. jan. 9. 19:36
 17/31 anonim ***** válasza:
Tök fölösleges volt kiírnod a kérdést, mert nyilván te is tudod a választ, csak arra vársz, hogy mások is egyetértsenek veled. Igen, csak meg akart dugni, és egy fszkalap. És lám! Ezek a "megdughatlak?" pasik általában mégiscsak könnyebben csajoznak, mint akik nem ilyenek... Gerinctelenek igazából :/
2013. jan. 9. 19:37
 18/31 A kérdező kommentje:
Legyen őszinte,játsszon nyílt lapokkal,és akkor ezt el lehet kerülni,nem?
2013. jan. 9. 19:38
 19/31 A kérdező kommentje:
nem várok egyetértést,csak arra vagyok kíváncsi,hogy vki miért mond mást,mint amit valójában akar :)
2013. jan. 9. 19:39
 20/31 anonim ***** válasza:
37%
Neked nem jönnek be az őszinte pasik mert azokat unalmasnak találod szerintem.
2013. jan. 9. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!