Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyeségből csinálta, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeségből csinálta, vagy lehet valami oka?

Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam az egyik órán mondta a nevem (becézve), én odafigyeltem rá, majd ő dobott nekem egy puszit. Én meglepődtem, aztán el is fordítottam a fejem, el is pirultam. Nem vagyunk annyira jó baráti kapcsolatban, hogy puszit dobáljunk egymásnak. Néha észreveszem hogy engem néz az órákon. Szünetekben gyakran jön oda hozzám beszélgetni. Párszor volt, hogy beült mellém órán, így kitúrva mellőlem a barátnőmet aki mellettem szokott ülni.
2013. jan. 6. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet tetszel neki...beszélj vele...és akk majd meglátod:P
2013. jan. 6. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kib*szottul egyértelmű, hogy tetszel neki? Miért ilyen nehéz az emberek felfogása manapság?
2013. jan. 6. 19:04
 3/7 dress9dora ***** válasza:
Értetlen válaszolók!Lehet,hogy a kérdező fiú...
2013. jan. 7. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
nem, lány vagyok
2013. jan. 7. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég nyilvánvaló: teljesen beléd esett. Ne szalaszd el azt, ami az öledbe hullik:D
2013. jan. 8. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

de fásultak vagytok lányok.. :/

a puszidobóson mosolyogni kellett volna és annyi, azért csinálta, hogy megmosolyogtasson

am valószínűleg tetszel neki, igen, de ne dramatizáld már így a helyzetet, olyan lehangoló:S

2013. jan. 8. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, a dramatizálásnál nincs rosszabb. Amúgy meg, mi van ha fogadásból csinálta? Na?
2013. jan. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!