Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha online chat oldalon ismertük meg egymást, akkor már miért nem ír az oldalon, miközben meg tartjuk a kapcs-t?
néha találkozunk, egyébként nemigen történik semmi. Facen tartjuk a kapcsolatot, kb heti szinten. utána találkozunk, és ez megy egy jó ideje.
nos azon a chat oldalon ahol megismerkedtünk, sokszor fent van, ráírok, semmi válasz, de látom, hogy online van.
órákon át.
kérdeztem miért nem válaszol? másnap írja, kérdezzek, ő válaszol mindenre.
mindez mit jelent? a chatoldalon ha fent van,miért nem ír???
jelenleg is ez volt.
tudja hogy nyitott vagyok felé, de azt is, hogy elvagyok nélküle is. tulajdonképpen szerintem úgy tekint rám, hogy ha akarna, megkapna. viszont ezt folyamatosan erősítenem kell benne,mert olyanokat kérdez, hogy pasizom e, meg találkoznék e vele, ha elhívna, meg stb, szóval ebben ő nem olyan biztos.
én meg azt nem tudom, hogy miért érdekli ez. szóval valahol érdeklem e ÉN, vagy csak az érdekli, hogy szabad lenne e a pálya neki nálam. amivel nem biztos, hogy akar élni, mint lehetőséggel.
ezért lenne nekem jó tudni, ő mit gondol rólam, mert amit írtam, az mind csak fikció a részemről, ami viszont helytálló is lehet akár.
ezért próbálok valahogy felé közeledni, mert én viszont nem tudom, hogy megkaphatnám e őt. (nem szexről írok, az már volt, hanem komolyabb dolgokról)
szóval ha eltalálnám, hogy mivel lehet megfogni, a kérdés, hogy azzal én megfognám e.
ezért próbáltam az ömlengő stílust is :)
amit töröltem.
mindent összevetve, ő tisztában akar lenni azzal, hogy kell e nekem (amit erősítek benne) én viszont nem vagyok tisztában azzal, hogy én kellek e neki (mert szándékosan kétértelműen fogalmaz mindig, pl találkozik velem, de nem ígér semmit)

Na jó! Akkor nem maradt más hátra, mint, hogy elhívod valahova. Aztán elmondod neki szépen, hogy: "Az a helyzet, hogy én kedvellek téged. Függetlenül attól, hogy te mit gondolsz rólam, szimpatikusnak talállak.Nem várom el, hogy viszonozd, de szeretném megtudni, hogy te mit gondolsz rólam." stb.
Úgysem veszíthetsz semmit, de, ha így "elkerülitek" egymást, akkor lemaradsz arról az esélyről, hogy összejöjjetek.
ő nem játszik nyílt lapokkal
már beszéltem így vele szemtől szembe.
kitér a válaszok elől.
reményt ébreszt, de nem ígér semmit.

Nagy hírem van!!
szóval töröltem az ömlengős szöveget, átírtam, elküldtem, de meggondoltam magam, megint töröltem megint átírtam, azt hogy megkérdeztem a chatoldalon miért nem ír, töröltem, szóval kb a 10. verziót küldtem el.
Erremit kérdez most tőlem???
miért írtad le az üzenetedet nekem vagy százszor???
Szóval figyelem! ha törölsz egy elküldött üzit a műveletek opciókban, az csak nálad töröl!!
most ki van akadva rajtam. mert nem hisz nekem, hogy töröltem, átírtam, nem tudtam hogy megkapja mindet.
szóval ez most nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!