Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha online chat oldalon ismertü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha online chat oldalon ismertük meg egymást, akkor már miért nem ír az oldalon, miközben meg tartjuk a kapcs-t?

Figyelt kérdés

néha találkozunk, egyébként nemigen történik semmi. Facen tartjuk a kapcsolatot, kb heti szinten. utána találkozunk, és ez megy egy jó ideje.

nos azon a chat oldalon ahol megismerkedtünk, sokszor fent van, ráírok, semmi válasz, de látom, hogy online van.

órákon át.

kérdeztem miért nem válaszol? másnap írja, kérdezzek, ő válaszol mindenre.

mindez mit jelent? a chatoldalon ha fent van,miért nem ír???

2013. jan. 9. 19:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
És erre nekünk kellene tudni a választ... az eszem megáll.
2013. jan. 9. 19:10
 2/27 anonim ***** válasza:
Mert unintelliges:D
2013. jan. 9. 19:10
 3/27 A kérdező kommentje:
akkor fordítva kérdezem, ha épp chatelgetsz és rád ír, akit ismersz, mi indokolhatja, hogy nem válaszolsz?
2013. jan. 9. 19:19
 4/27 anonim ***** válasza:
Lehet mással/másokkal beszélt, ismerkedett, és egyszerre nem akart sok embert, vagy egyszerre csak egy emberre akart koncentrálni.
2013. jan. 9. 19:21
 5/27 A kérdező kommentje:

csak mert a facen meg írtam neki egy ömlengő, érzelmes levelet. átmentem a chatoldalra, ahol le se sz*r. legszívesebben kitörölném a faces levelem, de nem tudom hogyan kell. szóval most úgy megbántam.

és nem tudom hogy hozzam ezt helyre.

2013. jan. 9. 19:30
 6/27 A kérdező kommentje:
ráírtam a faces ömlengésemre, hogy semmi okom nem volt a fentieket megírni. tárgytalan.
2013. jan. 9. 19:33
 7/27 anonim ***** válasza:
ha ki szeretnéd törölni azt az üzenetet facen, akkor ahol levelezel vele, ott van olyan "gomb", hogy műveletek, és ott menj rá az üzenetek törlése-re, és ott kijelölheted h melyiket szeretnéd törölni
2013. jan. 9. 19:42
 8/27 A kérdező kommentje:

köszi :)

és ezt ő nem fogja látni, hogy üzenet érkezett, üzenet törölve?

2013. jan. 9. 19:56
 9/27 anonim ***** válasza:
ha eddig nem olvasta el, akkor szerintem nem :)
2013. jan. 9. 20:08
 10/27 anonim ***** válasza:
Érzelgő, ömlengős levelet ne írj a másik félnek, aki tetszik. Rámenősnek és unalmasnak hat. Tapasztalat.
2013. jan. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!