Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokáig felé sem néztem a nőnek. Mivel mentsem ki magam?
Sziasztok! A helyzet a következő: tavaly találkoztam egy nővel, egy csomószor beszélgettünk telefonon és találkoztunk talán kétszer. Kedves meg aranyos, de azért annyira nem volt érdekfeszítő társalgó, és volt is pasija. Megállapodtunk, hogy barátok maradunk meg majd összefutunk még, de aztán kb. fél évig fütyültem hívni.
Most jelentkezett az új év alkalmából, és megbeszéltük, hogy találkozunk. Négy szem közt nyilván az első kérdései között lesz, hogy megkérdezi, mi a túróér’ nem kerestem.
Nem akarok nagyot hazudni, de az igazat sem akarnám nyersen közölni vele – hogy volt jobb dolgom is, mint foglalt nők után futkosni, és ha akarja, időnként összefuthatunk, de sokkal többre ne számítson.
Ja és semmilyen botrányt nem akarok (pl. ”vicces” válasszal megbántani), mert rokonom ismerőse és nem akarom, hogy rosszakat terjesszen rólam.
Ti mit javasoltok?
(Az ötletes válaszokat zöld manccsal jutalmazom, az idiótáknak megy a piros pacsi.)
A találkozás megvolt, a kényes téma egyelőre nem került elő. Csak az derült ki hamar, hogy az előző hapsival most szakított, úgyhogy innentől nagyjából sejtem, miért pont most jutottam eszébe.
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, hamarosan hasznukat veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!