Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak udvarias, vagy érdekelhetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak udvarias, vagy érdekelhetem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, keveset beszéltünk, megtudtam a nevét, megkerestem iwiw-en, és írtam neki. Eddig csak néhány levelet írtam, de elég ritkán válaszol.( elolvassa, ezt látom iwiwen, de utána nem válaszol rá majdnem egy hétig. )Nem adtam tudtára, h tetszik, meg hasonlók, de egy barátom már úgyis mondta neki. Vajon nem is érdeklem, és csak udvariasságból válaszolgat, vagy inkább legyek türelemmel? Esetleg hívjam randizni? Nem lenne túl korai 2-3 levél után?

22/F

2009. aug. 28. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak udvariasságból ír.

Én, ha kapnék egy sráctól levelet, aki nekem is nagyon bejön, abban a pillanatban írnék neki, akármennyi időm is lenne rá. Ha pedig nem érdekelne, elolvasom az összes levelet amit épp kaptam, aztán majd jövőhéten válaszolgatok és talán pont belebotlok a srác levelébe. " jaj, neki meg nem írtam vissza. Na mindegy, majd most, de csak ne legyen kellemetlen vele netán összefutni, és felelősségre von, miért nem válaszoltam, mivel látja ugy is, hogy elolvastam." De ez csak az én véleményem!!!! LEhet, hogy csak simán nincs annyi ideje.... de mint már írtam, ha van ideje elolvasni, akkor egy két sort biztos írna, ha szeretne veled többet.

2009. aug. 28. 01:17
 2/4 A kérdező kommentje:
közben gondolkodtam, és én is erre jutottam, amit írtál. de nem keseredtem el, jobb tudni, hogy mi is a helyzet. köszi a választ!
2009. aug. 28. 03:46
 3/4 anonim válasza:
a nők hülyék és nem léhet rajtuk kiigazodni legyél tapló és paraszt hazudj neki és tuti bejön... de egy dolgot jegyezz meg! soha ne bízz olyan élőlényben ami 5 napot vérzik mégsem hal meg
2010. jún. 18. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:

:D ez vicces volt:D

egyébként igazad van, tényleg akkor jön be, ha hazudok, kipróbáltam, és működött, csak éppen más lányokon. ehhez, amelyikről írtam, már nem volt kedvem. csak húzzák az ember agyát. hacsak nem csinálok úgy, mintha gazdag és menő lennék. ha úgy csinálok, hanyatt dőlnek és szétteszik a lábukat. de nem baj. a dugásra ott vannak ők, a beszélgetésekre meg ott vannak a (férfi) barátok.

2010. jún. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!