Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatja ki egy lány h tetszem neki?
Bár szentem az lessz a válasz h mindenki másképp :D
pls ennél konkétabbat:D előre is köszi
.zavarba jön ah beszéltek,elpirul
.keresi a társaságod
.esetleg szemezik veled
.vagy elneveti magát ha ránézel az út másik oldaláról
...
Igen, fontos, hogy hány évesek vagytok, mert ez kortól és persze beállítottságtól függ (bár gondolom fiatal lehetsz, mert a 20on éves fiúk általában, mégegyszer mondom Általában már veszik a lapot aztán valahogy lereagálják). Én 20 éves lány vagyok, nem vagyok egy nagymenő csajszi.de kedves vagyok, szép az arcom ..de ze most mind1.. ha tetszik egy fiú és tegyükföl kicsit ismerem is, akk megpróbálok minél többször a közelébe kerülni, persze nem túl közel, csak annyira, h ha nézem, akk azt észre vegye..:) és figyelek rá ha beszél, ez a fiúknak szerintem nagyon fontos, h figyeljünk rájuk, amikor "okosat" mondanak, vagy "nagy" sztorit mesélnek!:) de imádom a lekesedést a férfiakban.
És innen már szerintem könnyű a férfinak lépni! Közelebb lép a lányhoz, beszéd közben a szemébe néz.. ez első lépésenk jó..és visszajelzés a lánynak! a többi meg már ténylega korodtól függ, mert ha 14vagy, akk nem foglak az alkoholra biztatni, viszont, ha 20 :D (akkor meg asszem nem kell!)
Ha 14 éves vagy, akkor nagy eséllyel:
- hosszan elidőzik Rajtad a tekintete, ábrándozva
- szemezni próbál veled
- mosolyog Rád
- segítséget kér Tőled
- pletyizik s kuncog a barátnőjével, s ha megjelensz, elhallgat-elpirul
- keresi a társaságod
Így vedd a lapot:
- érj hozzá "véletlenül", lehetőleg a kezéhez
- nézz nagyon kedvesen a szemébe (igen, a szemébe:) ne a melleit bámuld:)
- hívd el egy fagyira, meleg van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!