Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tünt el? Semmi jele nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tünt el? Semmi jele nem volt, h baja lenne, de lelépett. Mit tegyek? Szeretem

Figyelt kérdés

3 honapja ismerem a srácot, nagyon joba voltunk, mindig megértettük egymást, nagyon szerettem/szeretem. De kb 2 hete nem hallok felőle semmit. Nem értem, mért tünt el, se myvipen, se msn en, se sms ben nem tudom elérni...

Nagyon hiányzik. Lehet, hogy csak nem tud irni? Vagy tul naiv vagyok?

2009. aug. 27. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elfoglalt.Vagy elromlott a gépe.Nem tudod felhívni?
2009. aug. 27. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:

ha 3 hónapja ismered, gondolom tudod merre lakik. egyszer menj el kérdezd meg, miért lépett le...

Amúgy a telefonnak nem csak sms-funkciója van, felhívni próbáltad már?

22/L

2009. aug. 27. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
ja sms ban próbáltad bocsi.. hát nemtudom kicsit fura..de lehet hogy gondjai vannak és nem ér rá
2009. aug. 27. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Én soha nem szoktam telefonon beszélni, csak sms be :S Vhogy olyan fobia szerü ez nálam :D

gondoltam már rá, hogy elmegyek hozzá, de nem akarok nagyon nyomulosnak látszani, ha mondjuk tényleg gondja van, vagy le akar rázni.

Nem lenne gáz, ha odaállitanék?

2009. aug. 27. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
dehogy lenne gáz, ha érdekkel el tudsz hozzá menni
2009. aug. 27. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:

HaHa ... nagyon vicces vagy

Nemhalt meg, mert myvipre mondjuk feljár, csak nem irt vissza a levélre, amit küldtem neki

2009. aug. 27. 22:52
 7/7 anonim válasza:
Én is jártam hasonlóan már. Addig nem nyugodtam, amíg nem kaptam választ a kérdésemre. Igen is jogod van elmenni hozzá, és kérdőre vonni. 3 hónap az csak 3 hónap. Menj el hozzá és kérdezd meg, hogy mi van. (bár elég valőszínű, hogy nem akar már Tőled semmit, de akkor meg mondja a szemedbe)
2009. aug. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!