Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Ha a fiú, aki nagyon tetszik nektek és nagyon szeretnétek vele kapcsolatban lenni, ír nektek egy romantikus zenét udvarlásnak, vagy kegyeitek megnyerésért, tetszene, meghatna titeket?
Figyelt kérdés
Egyedi udvarlás lenne?2013. jan. 7. 22:57
11/13 Válaszoló25 válasza:
én is zenélek, dalt és dalszöveget írok, verset írok, de eddig még egy lánynak sem jött be. de kedves kérdező ez az én tapasztalatom. te járj szerencsével.
12/13 anonim válasza:
sőt van egy ismerősöm aki félénk a lányoknál, hiányzik a magabiztossága, szerenádozott egy csajnak, nem is ért el vele sikert, szóval ez nem egy döntő dolog, inkább emberi dolgok kellenek hozzá
13/13 nimloth válasza:
én szeretem a zenét, elég romantikus vagyok, és nekem tetszene. Persze, ha a z én stílusommal egyezik. Tudd meg, hogy milyen stílust kedvel (akár fb-n az adatlapján), mert az is lehet, hogy tetszene neki maga az ötlet, csak a stílus nem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!