Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek! Ha a fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Ha a fiú, aki nagyon tetszik nektek és nagyon szeretnétek vele kapcsolatban lenni, ír nektek egy romantikus zenét udvarlásnak, vagy kegyeitek megnyerésért, tetszene, meghatna titeket?

Figyelt kérdés
Egyedi udvarlás lenne?
2013. jan. 7. 22:57
1 2
 11/13 Válaszoló25 ***** válasza:
én is zenélek, dalt és dalszöveget írok, verset írok, de eddig még egy lánynak sem jött be. de kedves kérdező ez az én tapasztalatom. te járj szerencsével.
2013. jan. 8. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:
sőt van egy ismerősöm aki félénk a lányoknál, hiányzik a magabiztossága, szerenádozott egy csajnak, nem is ért el vele sikert, szóval ez nem egy döntő dolog, inkább emberi dolgok kellenek hozzá
2013. jan. 8. 15:16
 13/13 nimloth válasza:

én szeretem a zenét, elég romantikus vagyok, és nekem tetszene. Persze, ha a z én stílusommal egyezik. Tudd meg, hogy milyen stílust kedvel (akár fb-n az adatlapján), mert az is lehet, hogy tetszene neki maga az ötlet, csak a stílus nem.

21/L

2013. jan. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!