Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Orsi kérdése:

Szerintetek mennyire valószínű az?

Figyelt kérdés
az, hogy egy interneten megismert okos, helyes srácnak nincsen barátnője, sőt semmilyen kapcsolata nincs a lányokkal és velem akar találkozni. Aminek igen nagy hangot ad. Továbbá olyan dolgokat ír, ami teljes értékű kapcsolatra utal.(teljesen az estetem) Valamiért nem tudok neki hinni vagy csak bennem ennyi kétség? Félek, hogy újból arccal a földre esek. 24L Fiúk, lányok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.

2013. jan. 7. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
valószínű, de ne éld bele magad annyira, amíg nem láttad
2013. jan. 7. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Most ezt nekunk honnan a francbol kene tudnunk hogy amit a srac allit az igaz-e?? Szerintem ha okos es ertelmes a srac akkor tenyleg ne eld bele magad.
2013. jan. 7. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy probat meger;)
2013. jan. 7. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy kívülálló szemmel mennyire reális a dolog.
2013. jan. 7. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
biztosat itt snekin sem tud mondani de veszteni valód nincs a talival. Hátha tényleg igaz. De amig enm volt atli tényleg ne éld bele magad. Egyébként lehet a neten találni párt én is ott ismertem meg a férjemet és ismerek még jó pár embeert aki szintén ott találta meg. persze nekem sem elsőre sikerült rengeteg rossz randim volt és volt pár hosszabb rövidebb kapcsolat is.
2013. jan. 7. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy mi már telon is beszélgettünk nem is keveset. Napi szinten is tartjuk a kapcsolatot és eddig minden jónak tűnik.
2013. jan. 7. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!