Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószinü hogy valaki lejöjjön magyarba s elvigyen magával ukrajnába s gyermeket házasságot családot igér?
Egy ukrán pasas ki akar vinni Ukrajnába.
Mire számítasz mégis?Észnél vagy?
hát még sose találkoztatok, így ez elég "hamis" szerelem, sztem ráérsz akkor kiköltözésen, házasságon, meg gyerekekek gondolkodni ha már eltöltöttetek néhány napot ÉLŐBEN együtt.
nem tom hova afjul ez a világ, már várom mikor jelentik be h megtörtént az első chatházasság, csak neten beszéltek még de összeházasodtak, esetleg egy chatgyerek... -.-"
Az,hogy gyakorlatilag a Balkán mellett a legszuperebbül Ukrajnában virágzik a szervkereskedelem és prostitúció.
Te meg vígan ész nélkül elhiszed,látatlanba,ismeretlenbe,hogy házasságot,családot,gyereket akar.Gondolkozz kicsit.
Nagyon sokan neten találják meg a párjukat, én ezt jobbnak tartom mint pl egy szórakozóhelyen ismerkedni. Amúgy társkereső oldalról ismered vagy vmi más?. esetleg közösségi oldal? Az ukrán pasik "megragadóak" tudnak lenni, szerintem előbb valahogy hozzátok össze a talit (és csak utána tervezz). Ha egy kicsit beszélsz oroszul akkor akár te is kiruccanhatnál.
Mi újság azóta? Sikerült találkozni?
Azt senki nem tudja megmondani hogy hihetsz e neki szerintem, de ha 8 hónapja tartottátok a kapcsolatot akkor nem hinném h csak hobbinak kellesz neki. Próbálj erről kommunikálni vele, csak te tudod kideríteni hogy akar e talizni valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!