Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még hogy a nők a bonyolultak. Szerintetek mit akar a srác?
El sem olvasom, mert tudom mit akar minden férfi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DUGNI!
Régen: ismerkedés -> udvarlás -> csók & kapcsolat
Ma: smárolás -> facebook -> ismerkedés -> ???
Igazan leszoph@tt@d volna... legalabb egy ennyit! xDDD
Csak hulyulok! De most nem azert te is egybol a smarolassal kezdted, en egy ilyen csajt nem vennek komolyan, tul konnyen kaphato vagy... Ha a sracnak van esze megdug es otthagy. Bocsi.
Egyáltalán nem vagyok ilyen könnyűvérű , rohadtul nem adom könnyen magam.. sőt.. Nem mondom , hogy soha nem smároltam idegenekkel ittas állapotban egy buliban , de az esetek 90% -ában, megpofozom azt , aki hozzám nyúl.. ez teljesen más volt.. magamat sem értem igazán.. és vele is letisztáztam , hogy nem vagyok ám , ekkora party ribanc..
Hát nem tudom.. lehet tényleg csak meg volt szeppenve.. na de ennyire?..
Én ezt nem igazán értem. Ha tetszik az illető (10-ből 1!) akkor bevallom, van, hogy én is smárolással, szexel kezdem. De aztán nagyon sokszor nekem nem kell többre a fiú, ő jön utánam. Ja és csak úgy csinálok vele bármit, ahogy nekem jó. Nagyon válogatós vagyok.
Nem az mutatja egy nő igényességét, hogy meddig húzza az időt. Sok barátnőm időhúzó és olyan pasival van, úgy, akiket én bottal se (főleg nem úgy, ahogy ők vannak ezekkel a hím egyedekkel).
Bár nincs ilyen gondom. Sokan könnyűvérűztek már le, igaz. Mégis, ha komoly kapcsolatot akarok nagyritkán- rögtön van 10 jelentkező. Nem túlzok. Sokkal előbb, mint az olyanoknak akik felváltva csimpaszkodnak, meg húzzák a pasi agyát (az időt).
És a tényleg nagyon vicces az egészben, hogy a környezetemben pont a nehezen kapható lányok síránkoznak mindig. Úgy értem azok, akik "nem adják magukat azonnal" (ez is egy hülye szó, hogy odaadja magát, eleve nem szeretem- a szex közös játék). Nagy nehezen kiharcolják a srácból, hogy elköteleződjön (vagy legalábbis ezt mutassa?)
De gyakran nincs meg a szimpátia. S fiú is érezheti úgy, őt meg akarták fogni, túlzottan ragaszkodnak hozzá, kicsikarták belőle a komoly kapcsolatot. Naná, hogy lelép.
Hozzám meg, aki fütyül rá, közelednek, ragaszkodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!