Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ennél gázabb randitok?
tehát:
volt pár csendes perc-.-
az egész össz fél óra volt
a vége:
bocsi de én fáradt vok.. de : nem miattad és nem akarlak lerázni ezzel...
akkor majd a buliba találkozunk és megszervezzük:)
szija
puszi puszi
Ugyanilyen randim volt 2 éve.. Életem első randija :DD
Körbesétáltuk a várost fél óra alatt, alig szólaltunk meg, küldtem 1 sms-t barátnőmnek, hogy hívjon fel pár perc múlva, hogy sürgősen találkoznunk kell.. A srác olyan gáz volt, hogy el akart kísérni a barátnőmhöz :S
hát ennél majdnem jobb lett volna ha el se jön :D
nekem zöldfülű koromban (15-16) volt egy randim egy lánnyal akivel csak párszor találkoztam, mikor megvacsiztunk a csajjal, voltunk moziba, ott egy jelenetnél összenéztünk és kb. 10 percen keresztül smároltunk. Aztán kézenfogva néztük tovább, ijesztő részeknél karmolta a vállamat, én meg harapdáltam a kezét, szal elvoltunk, tök jól éreztük magunkat, utána haza menetbe vettem neki egy piercinget (mert nagyon ugrált, hogy az mennyire kell). Mikor már a héven ültünk, mikor nem engedte magát megcsókolni. Kérdem akkor most mi van?
-Hát köztünk csak barátság van.
-Tényleg? Én nem tudtam róla!
-De hát barátok vagyunk, nem?!
-A barátok szoktak csókolózni?
-Előfordul, nem?
-Szerintem csak egy esetben
-Mikor?
-Mikor egy csaj érzi ugyan, hogy nem cselekszik helyesen, de mégis bek*rvul egy csillogó bizgentyűért.
-Azt hiszed, hogy csak azért.. Te mekkora egy gyökér vagy!
-Te meg k*rva. És pont.
-B*zd meg! Rohadt loser vagy!
-Az, b*zmeg! De k*rvának lenni választott út!
-Hogy lehetsz ekkora patkány??
-Én nem kérdezgetek ilyeneket, én csak mondom hogy k*rva vagy, mert ez mondd el mindent! Most pedig szállj le, mert rühellek egy járaton utazni veled!
-Szállj le Te!
Itt ráöntöttem a narancsos fantát, ami félig volt. Leszállt, közben meg sivalkodott.
Azóta egyszer láttam tüzijátékon, ott sikerült megdobnom egy pár fügedarabbal, amit az elfogyasztott fügepálinkás üvegből szereztem, ami összetört. Nem vett észre :D:D
Ez a randi tuti rosszabb volt, legalábbis akkor nagyon szar érzést adott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!