Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy férfi először félreérthetetlen módon udvarolgat, aztán mikor már viszonoznád, akkor szinte eltűnik. Ha lányként veszed a lapot, és te is hagyod az egészet, akkor meg újrakezdi?

Figyelt kérdés
Csak én nem értem a férfiak mentalitását? Nyilván nem mindenkire érvényes ez, de nekem akkor is fura... azt gondolnád, lelépett, mert jobban megismerve téged, mégsem jössz be neki, aztán meg ha te "lankadsz", újrakezdi.

2013. jan. 6. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg csak az udvarlás tetszik. Rühellem ha valaki irányítani akar, felnőtt ember vagyok, nem kislány, nem papucs nő. Az udvarlás nem irányítás és különbözik a nyomulástól. Egy-két alkalom után egy felnőtt nő egyértelműen közölni tudja, szívesen veszi-e egy felnőtt férfi udvarlását? Ha igen: az onnastól nem zaklatás, nyomulás, hanem simán kezdeményezés, melyre reagál a nő. Össze-vissza vannak egyesek fejében keveredve a dolgok. Kedves kérdező: egyáltalán elég magabiztos voltál? Jeleztél felé? Vagy inkább megzavarod a viselkedéseddel? Mert ebbe bele tudnak unni. Ahogy látom: kétféle nőt hagynak ott nagyon hamar. A papucs nőt, aki alárendeli magát, "minden mindegy", és szinte ő megy a pasik után/mindent hagy/túl függő. És a szeszélyes nőt, a "nem tudom mit akarok, döntsd már el helyettem, de aztán mégse jó úgy..." típust.
2013. jan. 6. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló ez azért nem egészen így van. Ha egy nőnek tetszik egy férfi, akkor örül neki, ha a férfi keresi. Én is így vagyok vele. Arra mondom, hogy túlságosan nyomul, ha már "túl sok" (de tényleg, nincs egy egészséges egyensúly, például 5 percenként rámtelefonál, mindent tudni akar, nyafog utánam, nem bírnánk elválni- de tényleg nem, mert "na maradjak még csak egy kiiicsit...!", stb)

Vagy ha egész egyszerűen nekem nem jön be az illető, mégsem veszi a lapot.

De egy egészséges kapcsolatban, egészséges arányban a legnagyobb öröm, ha keres, közeledik! :)

2013. jan. 6. 22:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Képzeld, kedves, nagyon intelligens 8-as, írtam neki sms-t. Nem ma volt dolgom először pasival, és a szokásom egyébként is az, hogy mindig az illetővel kell elsődlegesen megpróbálni dűlőre jutni. És tudtommal ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsot lehessen kérni emberektől, akik talán átmentek már hasonlón. Ha a többség úgy gondolja, ilyenkor a lányok a hibásak, lehet, hogy van benne valami, nem tudom.

Ó, és nem arról beszéltem, hogy összefutottunk valahol, elbeszélgettünk, beleestem, aztán hú, nem ír sms-t... ezen az időszakon általában tizenévesen mennek át a lányok - ha átmennek. Hónapokról beszélek, amikor is minden teljesen normálisnak tűnt, aztán leráz mindenféle kifogásokkal. Én sem vagyok hülye, természetesen vettem a lapot, félreálltam. De aztán újrakezdi ésatöbbi-ésatöbbi... Elnézést kérek, nem megbántani szerettelek volna ezzel, csakhát egyik gyenge pontom az, ha ovisként kezel valaki - bár nyilván vannak itt nálam jóval tapasztaltabbak is.

2013. jan. 6. 22:26
 14/18 A kérdező kommentje:

11-es, köszönöm a válaszod. Eléggé elgondolkodtam rajta. Nos... valószínűleg ellentmondásos lehet a viselkedésem olyan szinte, hogy én magam is nagyszájú és magabiztos nő vagyok. Már szó szerint is hallottam olyat fiútól (bár igaz, ő eléggé alamuszi teremtés volt:), hogy nagyon szeretne közeledni hozzám, de fél a reakcióimtól.

A jelenlegi esetben én úgy gondolom, egyértelműen jeleztem, hogy nekem is tetszik. Az irányítást pedig nem úgy gondoltam, hogy uralkodjon fölöttem valaki, hanem hogy ne várjon el tőlem minden döntést (a modern nő elvére alapozottan), hanem legyen férfias, magabiztos.

2013. jan. 6. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Tényleg megtévesztő lehet a viselkedésed. :) Én nagyon magabiztos, domináns nő vagyok, mégsem ijesztem el a férfiakat. :) Tudok nagyon kedves is lenni- attól még nem engedem ki a kezem közül az életem irányítását. ;) Tarthatnak tőled, igen. Másrészt, a "nagyszájúságból" arra következtethetnek, nekik csendesnek kell lenniük, majd te döntesz, keresed, hívod, ha "kell". Ez újra egyfajta kettősség. Kell egy középút. A modern megközelítést vallom én is, és a közös irányítás híve vagyok egyébként. Az sem jó ha az egyik, az sem, ha a másik szab meg mindent. Az optimális, ha mindegyik azon a területen dominál, melyet szeret, amelyhez ért, a közös dolgokat pedig megbeszélik, figyelve egymásra. Nagyon sokszor a kommunikáció hiánya teszi tönkre a kapcsolatokat! Nem arra gondolok, amit sokan "csajos" kommunikáció néven ismernek (hogy a nők mindent át akarnak rágni, kibeszélni...)- hanem épp arra, hogy pont a nők nem közlik egyértelműen a vágyaikat, gondolataikat. Mindent meg akarnak beszélni, de ez csak egyfajta látszat, közben sokszor azt várják, hogy a férfi "magától tudja", "találja ki". Hát nem: a férfiak nem fogják kitalálni soha. Nem így működnek. :) Nem gondolatolvasók. :)
2013. jan. 6. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés ez a "modern nő" téma is. Jó esetben egyáltalán nem azt jelentené, hogy a férfi keres egy határozott csajt, aki majd minden kis apró-cseprő dolgot elintéz helyette (akár egy titkárnő), közben vezeti a háztartást és legalább (minimum!) annyit keres, mint a pasi. Csekkeket fizet be, postára mászkál, ügyeket intéz, papírokat tölt ki, stb. (ez még csak kis része) mert a férfi odanyomja neki, hogy "drágám intézd már el, tudod, te értesz hozzá!"- közben ő leül a fotelbe. Nem lehet leküldeni vásárolni, mert "Én ehhez nem értek, milyen mosópor kell, hülye vagyok hozzá!"... de épp így szerelőt kell hívni, ha az ajtózárat kell megszerelni, vagy a mosogatót. A modern nő fogalma nem ezt jelenti. :) És szerencsére nálunk nem is így van! Mindketten sok dologhoz értünk, a szerelőt meg is spóroljuk, általában. ;) De mindketten jól funkcionálnánk egyedül is. Nem halnánk éhen, nem dőlne ránk a ház, stb. :) Működik a munkamegosztás, csapatban dolgozás, senki nem leterhelt. Egy felé nézünk (általában közös cél) és megbeszélve a legjobb megoldásokra törekszünk, nem arra, hogy dacból ellentmondjunk egymásnak. :)
2013. jan. 6. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt csinalja (en elolvastam a kerdesedet alaposan), akkor annak valami toled fuggetlen oka lehet. Elbizonytalanodik, es ennek ezer oka lehet: mas no van a dologban, csaladi problemak, fel a kacsoltattol, kotottsegtol, komplexusa van es fel kozelebb kerulni mert kiderulne a kis titka, felelme, jatekos tipus aki tobb novel csinalja ezt egyszerre, stb stb.. te megtettel mindent, jelezted, hogy tetszik. Ha felne a nagyszaju noktol, akkor idoszakosan sem keresne, en ezt gondolom. Viszont ha egy ferfi igazan akar egy not, apro dolgok nem riszatjak el egy idore, s majd visszajon. Jatekos ember lehet talan, aki mindig azt akarja amit nem kaphat meg. Ezert jon be neki ha eltunsz te is, mar erdeklodik... Sok szerencset, es turelmet hozza akarmi legyen is a hatterben.
2013. jan. 6. 23:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is.
2013. jan. 7. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!