Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen rajznak örülnétek a párotoktól? : D
Figyelt kérdés
Újabb unalomból kiírt kérdés jön :D
Gondoltam rajzolok neki valamit, ötletem is van, de kíváncsi vagyok ti minek örülnétek, hátha jobb ötletem is támad :)
Egy ideje már gyakorolgatok, szóval nem pálcikaemberes kis izé lenne.
2013. jan. 6. 20:05
11/21 anonim válasza:
én is észrevettem,hogy aktívkodsz.persze a rosszindulatú válaszoktól igazán megkímélhetnéd az embereket...
12/21 anonim válasza:
pedig mostanában csak olyanokat ad..
13/21 A kérdező kommentje:
9-es: Ez jó hozzáállás :D
Igazából olyat képzeltem el, hogy egy kicsit elmosódott, festett hatású szív lenne a kép alján, amiből felül ő "jönne ki" oldalnézetben, ahogy az eget nézi... Mondjuk nem olyan könnyű így leírni az elképzelést, de na... :D Csak nem tudom, hogy jó ötlet-e...
2013. jan. 6. 20:24
14/21 A kérdező kommentje:
Nem is csak olyanokat :) Kérdéstől függ.
2013. jan. 6. 20:24
15/21 anonim válasza:
Csomó dolgot rajzoltam már barátomnak, Vasembert, Jokert, Angus Young-ot, Yoda mestert, Darth Mault, rohamosztagost, hajót... Mindenfélét, amit szeret :D mindnek nagyon örült :)
16/21 anonim válasza:
Jó, de ő leszbi, nem kell nyilván vasemberben gondolkodnia.
17/21 anonim válasza:
Macskanő és Csoda leszbizik, ha már itt tartunk :D
19/21 A kérdező kommentje:
Lehet rajzolnom kéne valami cápásat neki :D Azokat szereti :P
2013. jan. 6. 20:42
20/21 anonim válasza:
"Jó, de ő leszbi, nem kell nyilván vasemberben gondolkodnia."
Hogy érted? A lányok/leszbik nem szerethetik vasembert? :DD Vasember király, őt mindenki szereti! :DD
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!