Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez "randira hívás" volt?
van egy fiú.2 évvel nagyobb nállam.én 14 vagyok.megkértem,hogy segítsen kitalálni,mit vegyek az egyik barátnőmnek,aki a fiú évfolyamtársa.aztmondta,segít,hagytam neki gondolkodási időt.majd mindig facebookon ráírtam,és megkérdeztem,hogy van-e valami ötlete,ő el is mondta.majd felvetette az ötletet,hogy egyik nap elmehetnénk együtt megnézni valami ajándékot.szerintetek ez randinak számított volna.
én eltudom dönteni,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Nem is tudtam, hogy évvel is lehet mérni a magasságot...
Egyébként meg ez nem jelent semmi biztosat...
1. Tanulj meg írni.
2. Tekintve, hogy a leírtak alapján mindig te írtál rá, és nem ő kezdeményezett, messze nem lehetsz benne biztos, hogy randira hívott. Csak szimplán segíteni akar.
1.tudok írni.most attól,hogy egyszer figyelmetlenségből alamit elírtam,nem kell rászállni az emberre.
2.ő is í
Kedves kérdező!
Talán ezt még nem nevezhetjük randinak, de mindenképpen jel, hogy szívesen eltöltene veled pár órát.
Nem tudom mennyire ismeritek egymást, szerintem ez afféle ismerkedés lenne a részéről. A randi alatt van egy fokkal, de ha minden jól megy, következő alkalommal már randizni fogtok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!