Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ajánlotok, lehet ő az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok, lehet ő az igazi? MI a véleményetek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Egy ideje már egyedül vagyok és voltak kisebb nagyobb próbálkozásaim. Azaz aki nekem tetszett annak próbáltam imponálni, kevés sikerrel. Olvastam elég sokan vannak így, hogy ,,aki nekem tetszik annak én nem, akinek meg én az meg nekem nem". Most egy kicsit más a helyzet tetszett régen egy srác, aki bevallotta, hogy én is tetszem neki elég régóta, de elteltek nem kevés évek ( laza 6 év) és most itt lenne ő is egyedül én is. Valamiért nem tudom miért, de nem tudok felé úgy nyitni ahogy anno tudtam volna. Most ez a sok csalódottságtól van, vagy megszoktam, a magányt ami teljesen igaz! Nem fogtok ebből megismerni, hisz aki több éve barátaim sem tudnak mit mondani erre. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már volt ilyen helyzetben az mit tett vagy mire gondolt akkor. Hasonló helyzetekre lennék kíváncsi, mert lehet csak önbizalom hiányom van! 26/N

2013. jan. 6. 17:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9 Változtunk igen nem is kicsit. Ő főleg, de én is rengeteget. MInt akik más emberek lettek :). Igen történtek dolgok, csalódások is lehet ez az oka. A szabadság habzsolása, amit lehet esetleg féltenék, de mégis vágyom valakire. Ez a srác nagyon helyes és rengeteg csaj oda van érte, tudom is. Ránézek akkor ugyanazt tudom mondani, hogy igen helyes. Amikor találkozunk vagy beszélünk jól érzem magam vele. SOk mindenben hasonlítunk is, de erre mondjuk azt szokták mondani, hogy az nem éppen jó hiszen az ellentétek vonzák egymást. Én akkor annó láttam benne valamit. Nem tudom mi lehet velem, már arra is gondoltam,hogy elnyomom ezeket a dolgokat és önbizalomhiányom van. Elég sokat gondolok rá. Főleg mostanság lehet lassan elcsavarja a fejem. Csak azért nem értem ezt, mert amikor valaki megtetszik akkor teljes lázban vagyok. És ő is tetszik, de mégis tartózkodom. Lehet félek tőle, de miért....?? Ezt én magam tudom eldönteni csak tudom nagyon jól, de zavaros a fejem ezzel a témával kapcsolatban....

köszönöm Neked is a véleményed :)

2013. jan. 8. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem találkozgassatok randizzatok, teszteld az érzéseidet. Előbb - utóbb kitisztul a fejed biztosan. Ha meg nagyon nem tudsz dönteni, hagyd őt, várj tovább. De lehet, hogy tényleg csak megszoktad a magányt, és szokatlan egy kapcsolat gondolata.

19/L

2013. jan. 8. 22:30
 13/17 A kérdező kommentje:

egy kapcsolat nagyon sok mindennel jár és emlékszem mikor anno szakítottam eléggé fellélegeztem...

Igen, találkozgatni fogok vele, mert valahol meg érdekel... köszönöm neked is:)

2013. jan. 8. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy biztos, a helyesírásod irtózatos.
2013. jan. 9. 12:57
 15/17 A kérdező kommentje:

erre szerintem senki sem kíváncsi :)

a helyesírásom pedig tökéletes, de a munkám miatt sajnos sietnem kell... kötekedés helyett pedig ajánlom, hogy sportolj valamit...:)

minden bizonnyal akkor nem lesz kedved okoskodni, de egy tanácsnak jobban örülnék :)

2013. jan. 9. 14:22
 16/17 canadafan ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok. Amiket leírtál az nagyon hasonlít arra amiket én is átéltem-átélek. Gondolok itt arra, hogy iszonyat nehezen fog meg valaki, meg ez a döntésképtelenséghez hasonló állapot és akár az önbizalomhiány okozta dolgok is.

Én azt fedeztem fel magamban az elmúlt 2-3 év során, hogy amit korábban természetesnek vettem, hogy jön egy pasi-járunk-feladom a szabadságomat érte az már közel sem természetes folyamat számomra, sőt inkább elkerülendő.

Egyrészt mert valahogy nem tudok hinni benne, hogy az a kapcsolat működni fog és/vagy ha meg komolyabban bejön nekem a srác akkor megjelenik kb ezer félelem illetve stressz tényező amiket nehezen kezelek - szóval egy komoly kapcsolat kb azt jelenti nekem, hogy egy csomó minden miatt kell aggódnom. És az ember fél, hogy ezek a dolgok visszaütnek, vagy "nem elég jó neki" vagy más ok miatt csalódás éri - akár azért is mert rájön, hogy na ez sem az a pasi aki nekem kellett, megint benéztem a dolgot.

Most egy régi szerelmemmel hozott össze a sors és totál nem tudtam mire vélni az érzéseimet én is ilyen döntésképtelenségben vagyok az új helyzettel kapcsolatban. Amit még gondolok, hogy könnyű a félelmet összekeverni azzal, hogy "nem is tudom mit akarok"..mert ez nem ennyire tudatosan befolyásolja az embert. De ettől függetlenül én sem vagyok vele tisztába, hogy félek vagy nem akarom ezt a dolgot, vagy nem tűnik elég jónak vagy bármilyen z verzió:-)

2013. jan. 10. 17:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Én azt fedeztem fel magamban az elmúlt 2-3 év során, hogy amit korábban természetesnek vettem, hogy jön egy pasi-járunk-feladom a szabadságomat érte az már közel sem természetes folyamat számomra, sőt inkább elkerülendő. -> nálam is ez, szerintem ez a szabadság élvezete lehet :) jól esik nem máshoz igazodni és azt csinálni amit akarsz .....

én egy valamit megtanultam mindent ki kell próbálni (persze egy bizonyos határig )

engem ez az ember behálózott és ha nem akarnék vele lenni akkor tuti nem találkozgatnék vele csak úgy :)....

te szívesen vagy vele???:)

2013. jan. 11. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!