Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim! Negyedik randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berlin kérdése:

Hölgyeim! Negyedik randira (egy szál) virág jó ötlet vagy még korai?

Figyelt kérdés
Találkozgatom egy lánnyal. Nem durr bele a dolog, 3 randin vagyunk túl, és tudom döbbenetes a mai világban de még nem feküdtünk le, sőt csók sem volt. Kézen fogva sétálás a Várban, 5-6 órás nagy beszélgetések igen. Egyikünk sem szűz, sem kezdő, nekem is volt már több éves párkapcsolatom. Mégis ilyenkor az "elején" olyan vagyok mint egy gyerek. Nem akarom, hogy nyomulásnak érezze, én is tudom, hogy nem jó rögtön berúgni az ajtót, ezért a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi ilyen helyzetben. Azt gondolnátok, hogy kedves gesztus, és örülnétek, vagy inkább azt, hogy a srác kicsit gyors és már szerelmes (és ez fojtogató). Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 6. 16:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem a virág nem tolakodás,ha idáig eljutottatok akkor nem kell félni attól hogy mit fog hozzá szólni,de biztos hogy kellemes meglepetés lenne neki
2013. jan. 6. 17:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Rendben Kitiiiiiii akkor neked majd csokit viszek!
2013. jan. 6. 17:06
 13/20 anonim ***** válasza:

De Kitti leszbikus.. szegény.. na mindegy.

Jó ötlet a virág. Persze attól is függ, hogy milyen körülmények között lesz a 4. randi, mivel egy szál virággal nem szívesen sétálgatnék órákat..

2013. jan. 6. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:

# 8 vagyok

Párkapcsolatban totális kudarcok értek, így kicsit másképp élem meg ezeket a dolgokat..

2013. jan. 6. 17:18
 15/20 anonim ***** válasza:
én nagyon nagyon örülnék neki bármikor...de ez attól is függ,, gondolom, hogy mennyire romantikus a lány..de szerintem kevesen vannak akik nem örülnének..:))
2013. jan. 6. 19:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Nah kérem 4. randi megvolt, virág nem. Enélkül is jó volt :)

Belegondolva még csók sem volt, hova vigyem a vörös rózsát.

Majd idővel. Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 7. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:

En is megrettennek a viragtol randin...

Ha egy par lesztek, majd adsz neki.

En is csokira voksolok! Tudakold meg, hogy mi a kedvence es meglatod, el fog olvadni, hogy gondoltal ra.:)

A virag azert cink, mert ha -hozzam hasonloan- kevesbe romantikus, akkor nyalasnak talalja majd es elmenekul.:)

2013. jan. 8. 10:17
 18/20 anonim válasza:
Nem feltétlen kell vörös rózsát vinni. Annyi szép virág van, bármi lehet. Rózsából én a vörösön kívül bármilyet javasolnék, azt inkább később. De a bonbon is jó ötlet.
2013. jan. 8. 17:06
 19/20 anonim válasza:

Az utolsó hozzászólóval egyetértek. A virág remek ötlet, de minden színnek és virágtípusnak meg van a maga üzenete, amit érdemes szem előtt tartani. 4. randira nem vörös rózsát kell vinni. (birtokló szerelem virága) Talán a rózsát is el lehet felejteni.

www.nlcafe.hu/otthon/20080929/viragszimbolika_kezdoknek_-_titkos_uzenetek_/

2013. jan. 8. 17:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így gondoltam, csak megerősítésre vártam. :)
2013. jan. 8. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!