Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalakon nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Társkereső oldalakon nagyobb esély van arra, hogy az ember párt találjon magának?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 13:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja igen utolsó, én inkább ilyen otthonülős típus vagyok, nincsenek olyan barátaim akikkel kimozdulhatnék itthonról. Külsőre nem tartom magamat csúnyának, meg merem adni magamnak 10-ből, az 5 pontot. Az a legnagyobb gond velem, hogy 21 éves korom ellenére is csak 16-17 évesnek néznek az emberek (és most nem a mentális dolgaimra értem a kort), na meg a magasságom (168cm) ami még jobban hátráltat csajozás terén. A magasságommal én teljes mértékben megvagyok elégedve, csak, hogy a csajok is mit szólnának ehhez a mérethez?
2013. jan. 5. 13:37
 12/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány 150-160 környékén van. Hol a probléma?
2013. jan. 5. 13:42
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát én nem úgy vettem észre, főleg itt Hódmezővásárhelyen. ^^"

Meg látomást a legtöbb csaj, inkább a 170+ os pasikat nézik legjobban. (de ezt lehet csak én látom így)

2013. jan. 5. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:
8-as vagyok:nekem se azért kéne egy kapcsolat,hogy dicsekedjek,hogy valakim lett végre,de a társkeresősök nagy része,főleg a nők ezt várják a társkeresőtől
2013. jan. 5. 13:46
 15/22 anonim ***** válasza:

ha egy srác igazán tetszik, akkor hosszú távon meg tudnak vele barátkozni

a barátommal kapcsolatban azt mondogattam, hogy "tökéletes lenne, csak ne lenne ilyen alacsony" aztán eltelt egy kis idő, és már nem érdekel egyáltalán

2013. jan. 5. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobb volt így, társkeresőn, viszont sokáig tartott. De ehhez az is hozzátartozik, hogy én nem nagyon tudtam rendszeresen kimozdulni, a társaságomban főként fiatalabbak vannak, szóval a mindennapok során nem találkoztam olyanokkal, akikkel tudtam volna ismerkedni.

Természetesen a társkeresőkön sem úgy megy, hogy két hét után az ember megtalálja az igazit, nekem speciel több évig tartott, de nem is csodát vártam ettől az egésztől, csak egy esélyt adtam a sorsnak, hogy hátha épp ott találkozom valakivel. És végül tényleg így lett :)

2013. jan. 5. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Egy pár évig szinte az összes társkeresőn fent voltam. Rengeteg kapcsolatom volt onnan és nagyon sok normálist fogtam ki. Ugyanakkora az esély mint a való világban. Ha egy szórakozóhelyen odamész valakihez, arról sem tudod, hogy nem elmezakkant -e ... csak megismerkedés után derül ki. Ugyanígy neten is. Leveleztek, cseteltek és kiderül, hogy érdemes -e tovább lépni.

Persze evidens, hogy a lehetőségek miatt sokan szórakozni járnak ilyen oldalakra, meg kamu is van bőven, de gyorsan meg lehet tanulni kiszűrni az ilyeneket, már az adatlap, a kitöltés, a szóhasználat alapján.

2013. jan. 5. 13:52
 18/22 A kérdező kommentje:

Értem utolsó. Neked legalább összejött. :)

Majd látjuk idővel mi sül ki belőle. :D

2013. jan. 5. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is ott ismertem meg a páromat.

Egyébként gondolom fiatal vagy, nem kell neked életed végéig Hódmezővásárhelyen laknod, majd elköltözöl gondolom úgyis a munka miatt.

Meg ott van mellette Szeged, gyönyörű nagy egyetemváros. Menj és keress ott barátnőd.

2013. jan. 5. 14:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy egyszer elfogok költözni, de az biztos, hogy maradok itt Vásárhelyen. :D Nekem Szeged nagynak tűnik (hát még mi lenne ha Budapesten kéne élnem... :D) nekem. Ha lehetne választásom még kisebb településre költöznék, mert én nagyon szeretem a csendet és a nyugalmat, de azért kéne (már) egy pár kapcsolat. :)
2013. jan. 5. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!