Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon nagyobb esély van arra, hogy az ember párt találjon magának?
Hát én nem úgy vettem észre, főleg itt Hódmezővásárhelyen. ^^"
Meg látomást a legtöbb csaj, inkább a 170+ os pasikat nézik legjobban. (de ezt lehet csak én látom így)
ha egy srác igazán tetszik, akkor hosszú távon meg tudnak vele barátkozni
a barátommal kapcsolatban azt mondogattam, hogy "tökéletes lenne, csak ne lenne ilyen alacsony" aztán eltelt egy kis idő, és már nem érdekel egyáltalán
Nekem jobb volt így, társkeresőn, viszont sokáig tartott. De ehhez az is hozzátartozik, hogy én nem nagyon tudtam rendszeresen kimozdulni, a társaságomban főként fiatalabbak vannak, szóval a mindennapok során nem találkoztam olyanokkal, akikkel tudtam volna ismerkedni.
Természetesen a társkeresőkön sem úgy megy, hogy két hét után az ember megtalálja az igazit, nekem speciel több évig tartott, de nem is csodát vártam ettől az egésztől, csak egy esélyt adtam a sorsnak, hogy hátha épp ott találkozom valakivel. És végül tényleg így lett :)
Egy pár évig szinte az összes társkeresőn fent voltam. Rengeteg kapcsolatom volt onnan és nagyon sok normálist fogtam ki. Ugyanakkora az esély mint a való világban. Ha egy szórakozóhelyen odamész valakihez, arról sem tudod, hogy nem elmezakkant -e ... csak megismerkedés után derül ki. Ugyanígy neten is. Leveleztek, cseteltek és kiderül, hogy érdemes -e tovább lépni.
Persze evidens, hogy a lehetőségek miatt sokan szórakozni járnak ilyen oldalakra, meg kamu is van bőven, de gyorsan meg lehet tanulni kiszűrni az ilyeneket, már az adatlap, a kitöltés, a szóhasználat alapján.
Értem utolsó. Neked legalább összejött. :)
Majd látjuk idővel mi sül ki belőle. :D
Én is ott ismertem meg a páromat.
Egyébként gondolom fiatal vagy, nem kell neked életed végéig Hódmezővásárhelyen laknod, majd elköltözöl gondolom úgyis a munka miatt.
Meg ott van mellette Szeged, gyönyörű nagy egyetemváros. Menj és keress ott barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!