Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lenne jó egy olyan klub, vagy fórum, ahol önbizalomhiányos, párkeresésben szerencsétlen emberek segíthetnék, támogathatnák egymást?
Tapasztalatból mondom, hogy ha önbizalom hiányos emberek egymásnak kezdenek tanácsokat adni, abból nem lesz semmi előremutató.
Én is ilyen voltam, nyomtuk a nagy ötletelést a hasonlóan szerencsétlen haverokkal, de csak szerencsétlenségünket növeltük.
Aztán elkezdtem kifelé ismerkedni, belekerültem egy jó csapatba, ahol mindenki sikeres volt, nem húztuk le egymást, és kibontakoztam.
A vak vezet világtalant jellegű klubok nem működnek.
Ha egyedül lennék, biztos' elmennék egy ilyen helyre. Bármelyik lányt fel tudnám szedni a sok szerencsétlen előtt.
Az önsajnálat megerősítése sehová nem vezet.
Szerintem tévedsz. Én egy korrekt külsejű, stílusosan öltözködő, összeszedett srác vagyok. Akik nem ismernek jól, nem is sejtik, hogy bármi ilyen terű problémám van.
Nem minden ilyen gondokkal küszküdő ember valami igénytelen génhulladék.
Az ötlet nem rossz, de én is úgy gondolom, hogy ha sok önbizalomhiányost összeszedsz egy klubba, annak túl jó vége nem lesz. Ugyanis ők nem igazán arról híresek, hogy pozitívan gondolkodnak pl., vagy ténylegesen próbálják megoldani a problémájukat. Nyilván van ilyen is, de tapasztalataim szerint nem ez az általános. Meg a másik gond az, hogy sajnos aki ilyen annak hiába ad az ember tanácsot (általában), nem fogadja meg csak siránkozik. Nem tesz semmit, és csodálkozik, hogy nem is történik semmi. Mindenesetre sok sikert hozzá, ha kéne esetleg egy kívülálló segítsége, akkor itt vagyok :)
24/L
Érdekes, mert én már elég sokat gondoltam arra, hogy milyen jó lenne egy olyan hely, ahová az ilyen emberek mehetnének. Valamit csak ki lehetne találni, manapság már nagyon sokfajta embertípusnak van klubja, közössége. A tapasztalatokat is meg lehetne osztani, és bár lehet, hogy sok lenne a panaszkodás, a negatív dolog, de hát ez érthető ebben a helyzetben, és nem is ez a lényeg. Szerintem arra kellene helyezni a hangsúlyt, hogy az emberek ismerkedjenek, megnyíljanak egymásnak. Nagyon sok a magányos ember, akik hozzám hasonlóan félénkek és visszahúzódóak. Egyszerűen nincsen hol ismerkedni, nincsenek barátaik, tehát nemcsak párjuk, hanem semmilyen társaságuk sem, mint ahogyan nekem sem. Egyszerűen az ilyen emberek nem kerülnek abba a helyzetbe, hogy lányokkal ismerkedjenek, sőt ezen belül sokan meg egyáltalán semmilyen ismerkedési helyzetbe sem kerülnek bele. Mert egy magának való ember sem szeret ennyire egyedül lenni, és főleg vágyik a másik nemnek a társaságára!
Könnyű itt beszélni arról, hogy változni kellene, meg ilyesmi, de ez egyszerűen nem így van. Ugyanis senki nem bújhat ki a bőréből, minden embernek van egy bizonyos karaktere, személyisége, amit a sorstól kapott, és ezen már egyszerűen nem lehet változtatni. Aki nem szenvedett soha ilyen dolgok miatt, az soha nem is fogja megtudni azt, hogy mit jelent ez.
Mit kezdjen egy olyan ember, mint én, aki utálja az úgynevezett "szórakozóhelyeket", a nyüzsgést, a nagy zajokat, nem iszik, nem dohányzik?! Nyilvánvalóan nem fog elmenni ilyen számára, és számomra is "szörnyű" helyekre! Tudom, nemcsak ilyen helyek vannak, de ha belegondolunk, más csendesebb helyeken meg az emberek vannak egy bizonyos céllal, általában nem az ismerkedés miatt.
Tehát az ember egyszerűen azzal szembesül, hogy tehetetlen, és persze, hogy negatívak, pesszimisták, hiszen enélkül is épp elég rossz dolog történik a világban! Ehhez pedig nem is kell még csak ilyennek lenni sem. Épp elég nagy gond a mindennapi élet küzdelme, és ehhez még hozzájön a magány is. Hát persze, hogy rossz kedvük van az embereknek!
Visszatérve, az utcán meg ilyen helyeken nyilvánvalóan nem fog senki sem megszólítani ismerkedési szándékkal. Az interneten is próbálkoztam, ott már megvolt bennem a kellő bátorság, de nem sikerült a dolog, nyilván nem rajtam múlt. De persze, arről meg nem az internet tehet, hogy a lányok alig válaszolnak a levelekre, meg sok másról sem, amiket az ilyen társkereső oldalakon művelnek az emberek!
Tehát én nagyon örülök, hogy felvetődött ez a kérdés, csak sajnos fogalmam sincsen, hogy hogyan és hol lehetne ilyen helyeket a gyakorlatban létrehozni.
Elkepzeltem, hogy azt irogatjak egymasnak, hogy "nem is vagy olyan ronda!" meg "neeem kedvesem, en vagyok a rondabb" erre a masik: neeeem kicsiszivem, en vagyok a rondabb!
(ram is azt mondjak, hogy onbizalomhianyom van, csak en nem eszlelem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!