Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lerázok egy pasit, ha tetszem neki, érdekli, hogy miért? Hajtana még rám?
Figyelt kérdés
szóval úgy látom, neki más kell, nem én, engem hanyagolt, így leráztam. ha kellenék neki nem hagyná?2013. jan. 4. 21:17
1/6 anonim válasza:
Ha engem valaki leráz akkor elfogadom. Nem próbálkozom újra. Esetleg ha a nő kifejezetten megkér rá.
2/6 anonim válasza:
Én sem, ha nem akkor többet a közelébe nem megyek
3/6 A kérdező kommentje:
de ha speciel neked köszönhető, hogy leráznak? mert mondjuk alig foglalkozol vele vmit, azt is csak akkor, amikor "muszáj"?
2013. jan. 4. 21:22
4/6 anonim válasza:
Na ne! Engem megpróbált lerázva felszedni egy csaj, hátha féltékeny leszek.
Ma őt utálom a legjobban a világon. Nagyon megromlott a kettőnk közti viszony.
5/6 anonim válasza:
"de ha speciel neked köszönhető, hogy leráznak? mert mondjuk alig foglalkozol vele vmit, azt is csak akkor, amikor "muszáj"?"
ezt ki tudnád fejteni részletesen?
6/6 A kérdező kommentje:
szóval úgy néz ki, hogy nem hagyott nekem más választást, nem akart megbántani azzal, hogy elküld és mintha ott tartanánk, hogy vegyem észre magam, hogy nem is érdeklem. így muszáj volt részemről lezárni.
2013. jan. 4. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!