Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire csak a külső érdekli a 20-on éves lányokat is már?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nagyon okos. Több száz jó barátja, jó kapcsolatai vannak és 26 éves jogász. De hiába van jó állása és rendkívül jó dumája, elég alacsony (168 cm), erősen kopasz, nagyon szabálytalan arcú, roppantul szőrös alak. Barátnője soha nem volt, akárhogyan is próbálkozott, mindig kinevették és kosarat kapott. Megnézve a facebook adatlapját is, minden képe alatt van 30-35 like, de abból a 35 ből 34 fiútól származik (nem meleg) és a 35. egy középkorú házas asszonytól. Pedig barátkozik lányokkal is, és próbálkozik is kitartóan. Ott nem az önbizalommal van az ok. Tényleg ennyire csakis a külső érdekli őket, hogy ha nem üt meg egy szintet a pasi, akkor lehet akármilyen okos, jófej, akkor is röhej tárgya lesz? Mert ezt bizonyítani is tudom.2012. nov. 25. 19:24
2/11 A kérdező kommentje:
Van rajta 6-8 kiló felesleg is, de nem tudja ledolgozni ha megvész, akkor sem. Ez pedig , hiába a sok munka, kizáró ok a lányoknál. Nem érdekli már a lányokat a munka sem amit a testeddel törődsz, ha a végeredmény nem puncinedvesítő hatású.
2012. nov. 25. 19:28
3/11 A kérdező kommentje:
Én nem, nem rólam van szó.
2012. nov. 25. 19:28
4/11 anonim válasza:
Ha ronda az ember, akkor "csak a külső érdekli a csajokat" szöveg jön, ha csóró, akkor a "csak a pénzre hajtanak". Be kéne fejezni az önsajnálatot, meg az általánosítást. Mi se megyünk oda egy számunkra nem vonzó csajhoz. Az, hogy kinek mi a szép, ízlés kérdése.
Írtad, hogy próbálkozik a haverod. Akkor előbb-utóbb lesz neki csaja. A sajnálatodra meg igazán nincs szüksége.
Bocs, ha megsértettelek. Én így gondolom.
25/F
5/11 anonim válasza:
Nekem kb. csak önbizalmam meg dumám van (nagyon csóró vagyok most), mégis összeszedek olyan csajokat akikről a többiek azt gondolják csak kigyúrt állatokkal jönnek össze. Szerintem nem tudja az értékeit kifejezésre juttatni, vagy munkamániás, vagy valami gátlása van ami lehet neveléstől, tapasztalattól vagy fóbiája van. Szóval nekem bizonyíthatod, de ha ez csak duma lenne tőlem nem a realitás akkor itt van a barátnőm bizonyítéknak. Amúgy van több ilyen ismerősöm, mint ez a srác, tudom, miről van szó. Sajnálom a rossz tapasztalatokat..
6/11 anonim válasza:
Én alacsony, vékony vagyok, de érdekes mód rám sem tapadnak úgy a lányok, mint egyik haveromra, aki izmos és magas, na meg szabályosan jóképű típus. Ugyan, tessék már beismerni lányok, hogy ti is a jó pasikra buktok!
7/11 A kérdező kommentje:
A disznó szép ruhában is disznó marad, ezt mondták 1 perce a kobra 11 ben. Vagyis a ronda pasi jó ruhában is ronda marad?
2012. nov. 25. 19:35
8/11 anonim válasza:
Hát figyelj, most hiába ócsárood itt a lányokat, ha egyszer nem az esetük a pasi, akkor senkire sem lehet ráerőltetni, hogy olyannal legyen, akihez nem vonzódik.... Mert azért az ok, hogy jó fej, akkor elmegy barátnak, de ha nem vonzódok hozzá akkor nem kezdek vele, mert ha még ahhoz sem lesz kedvem, hogy csókolózzak vele, akkor majd családot alapítani sem fogok... Szerintem te sem járnál olyan lánnyal, aki teljesen az ellentéte az ideálodnak...
9/11 anonim válasza:
"nem üt meg egy szintet" magad mondtad ... rondább nőknél kéne próbálkoznia, tuti sikere lenne
10/11 A kérdező kommentje:
De nehogy már egy lánynak se legyen az esete. Ugye ilyen pasi nem létezik? Mindig azt mondjátok itt, hogy mindenki tetszik valakinek, valakiknek.
2012. nov. 25. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!