Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire csak a külső érdekli a 20-on éves lányokat is már?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nagyon okos. Több száz jó barátja, jó kapcsolatai vannak és 26 éves jogász. De hiába van jó állása és rendkívül jó dumája, elég alacsony (168 cm), erősen kopasz, nagyon szabálytalan arcú, roppantul szőrös alak. Barátnője soha nem volt, akárhogyan is próbálkozott, mindig kinevették és kosarat kapott. Megnézve a facebook adatlapját is, minden képe alatt van 30-35 like, de abból a 35 ből 34 fiútól származik (nem meleg) és a 35. egy középkorú házas asszonytól. Pedig barátkozik lányokkal is, és próbálkozik is kitartóan. Ott nem az önbizalommal van az ok. Tényleg ennyire csakis a külső érdekli őket, hogy ha nem üt meg egy szintet a pasi, akkor lehet akármilyen okos, jófej, akkor is röhej tárgya lesz? Mert ezt bizonyítani is tudom.
2012. nov. 25. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem létezik, én se tetszem egyetlen lánynak sem, szintén alacsony vagyok, és a leírásod alapján kb. olyan ronda, mint a haverod. Sajnos tényleg ennyire felszínesek a lányok, nemcsak a huszonévesek, kortól függetlenül mind. És hiába próbálkozunk ronda lányoknál, nekik se kell ronda pasi.
2012. nov. 25. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!