Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne elmondanom neki?
Tudom hogy már nagyon sok ilyen kérdés van fenn, de sajnos nem tudom mitévő legyek.Van egy lány akivel megismerkedtem, egy iskolába is járunk ahol szinte minden nap találkozunk és beszélgetünk. Általában mindig ketten beszélgetünk, és nem társaságban.Elég jól elbeszélgetünk és elhülyülünk amikor találkozunk és interneten is elég sokat beszélünk. Többször megöleltünk már egymást és karácsonyra is adtunk valami apróságot egymásnak.Én kezdek jóval többet érezni iránta csak nem tudom, hogyan mondjam el neki. Azt tudom hogy személyesen de mégis hogy kezdjek bele,és körülbelül mit mondjak? Jó tudom ezt hülyeség így megkérdezni tőletek, mert mondjam azt amit érzek, de azért mégis kíváncsi lennék hogy ti hogy kezdtetek ebbe bele, főleg első alkalommal.:) Én úgy érzem hogy ő eléggé bízik is bennem mert olyan dolgokat is elmondott már nekem amit nem sok más embernek mondott még el szerintem.
Előre is köszi a válaszokat!:)
Puszi volt arcra ?
Figyelj, ő a barátod, bármit elmondhatsz neki :) Szerintem nagyon nagy eséllyel azt fogja mondani hogy te is tetszel neki, de nem merte bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!