Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon a bizonyos 10es skálán mennyit kapnék? Elsősorban lányok véleménye érdekel.
2013. jan. 4. 19:12
11/24 A kérdező kommentje:
ezeket tartottam publikusnak. Az alkatom átlagos 187cm 85kg, testtömegindex szerint pont jó +/- 5kg. A fejem/arcom ami érdekelne inkább.
2013. jan. 4. 19:34
12/24 A kérdező kommentje:
"szabócsi" vagyok :d köszi! Imádom a tiszákat s a raszta a kedvencem. Debrecenben 2 másikat ha láttam szal ritka :D
2013. jan. 4. 19:36
13/24 anonim válasza:
jobbféle vagy, legyen 8.as, de két dolog ront rajtad, egyik a kopaszodás, a másik, h kitetted ide a képeket, így legyen 7
14/24 A kérdező kommentje:
puszta kíváncsiság volt az egész. Vagy nevezzük önbizalomtréningnek. Elég félénk vagyok ha ismerkedésről van szó. Most rontottam tovább magamon?
2013. jan. 4. 19:50
15/24 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezt én írtam tegnap,ha a jellem is kell a képek mellé.
2013. jan. 4. 19:53
16/24 anonim válasza:
nem, már nem rontottál :) mert ez lejött a kérdésedből
más sokkal de sokkal előnytelenebb külsővel hidd el úgy csajozik, mint a huzat, ezt tapasztalatból mondom, szóval a külsőddel nincs semmi gond, kicsivel több magabiztosság kell ide, semmi más :)
hány éves vagy?
17/24 A kérdező kommentje:
23. Kegyed?
2013. jan. 4. 19:56
20/24 A kérdező kommentje:
#19:?
2013. jan. 4. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!